MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Kartal Meydanında stand gerginliği
Kartal Meydanında stand gerginliği

Kartal Belediyesinin ilçe meydanına kurmak istediği Üniversite tercih standına İstanbul Büyük şehir Belediyesi zabıtaları tarafından izin verilmedi.

 

Standı kurdurmamak engel olmaya çalışan İ.B.B zabıta ekipleri ile Kartal Belediyesi Zabıta ekipleri arasında tartışmak çıktı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Özel okullar için Kartal Meydanına stand açınca Kartal Belediyeside Üniveriste tercih standı açmak istedi. Kartal Belediyesinin açmak istediği standı engellemeye çalışan İ.B.B Zabıta ekiplerine Kartallı vatandaşlarda tepki gösterdi.

 

Ortamın sürekli gerilmesi üzerine, bu kez de ilçe belediye ekipleri İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından iki gün önce bir üniversite ile işbirliği sonucu kurulan tercih noktasını yıkmak üzere harekete geçti. İstanbul Büyükşehir Belediye ekipleri bu kez de kendilerine ait tercih noktasını yıktırmamak üzere çevresinde barikat oluşturdular. Ortamın gerilmesi üzerine meydana Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz geldi.

 

Burada İBB zabıta yetkilileri ile görüşen Başkan Öz, yapılmak istenen standın Kartalda üniversiteye kayıt yaptırılacak öğrencilere yönelik bir hizmet olduğunu belirterek, engellenmemesi gerektiğini belirtti. Öz, belediye ekiplerine de tercih noktası standının bitirilmesi talimatını verdi.
Kartal Halkınında tepkisiyle karşılaşan İ.B.B. Zabıta ekipleri çekilmek zorunda kaldı.

📆 03 Temmuz 2015 Cuma 14:58   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR