MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Sağlık, Toplum » Kartal Kızılay Hastanesi Uzman Kadrosuyla Hizmet Vermeye Devam Ediyor
Kartal Kızılay Hastanesi Uzman Kadrosuyla Hizmet Vermeye Devam Ediyor

Kartal Kızılay Hastanesi, uzman kadrosunu güçlendirerek tam teşekküllü hizmet vermeye başladı.

1982 Yılında Kızılay Derneği Kartal şubesi tarafından poliklinik olarak hizmet vermeye başlayan sağlık kuruluşu artık ‘Kartal Kızılay Hastanesi’ olarak tam teşekküllü hizmet vermeye başladı.

Kartal Kızılay Hastanesi Müdürü Sinan Bayraktar ve Koordinatör Ali Aydın, kahvaltılı basın toplantısında yerel gazete temsilcileriyle buluştu.

Sinan Bayraktar, toplantıda yaptığı konuşmada “Yavuz Selim Hastanesi’nin Tuzla’ya taşınmasının ardından bölgedeki eksikliği gidermeye talibiz. Uzman kadromuz ve yenilenen poliklinklerimizle 7X24 saat Kartallıların hizmetinde olacağız” dedi.

Sinan Bayraktar şöyle konuştu:

“1982’de kurulan polkiliniğimiz Şubat 2018’den itibaren hastane olarak hizmet vermeye başladı. Bölgedeki birçok özel hastaneden daha fazla imkanlarımızla Kartallılara sağlık hizmeti vermeye talibiz. Bölgenin sevilen sayılan uzman doktorlarını kadromuza kattık. 42 yatak ve 2 yoğun bakım ünitemizle büyük hastaneleri aratmıyoruz. Bölgemizden başka bir yere gönderilen Yavuz selim Hastanesi’nin oluşturduğu açığı kapatma konusunda iddialıyız.”

Hastane Koordinatörü Ali Aydın ise şunları söyledi:

“Kızılay, bilindiği gibi özellikle felaket ve savaş zamanlarında tüm insanlara yardım amacıyla kurulmuştur. Kanda Türkiye’nin tek tedarikçibi durumundayız. Hastanemizde bulunan yenidoğan ünitelerimizle burada doğan bir çocuk, bölgedeki başka hiç bir hastanede olmayan imkanlara sahip olacaktır. Başladığımız günden itibaren çıtayı daha da yukarı yükseltiyoruz”

Sinan Bayraktar ve Ali Aydın daha sonra gazetecileri hastenenin bölümlerini gezdirdi.

📆 16 Ekim 2018 Salı 21:38   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR