MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » KARTAL KAYMAKAMLIĞI’NDA MUHTARLAR TOPLANTISI DÜZENLENDİ
KARTAL KAYMAKAMLIĞI’NDA MUHTARLAR TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Kartal Kaymakamlığı tarafından belirli aralıklarla düzenlenen Muhtarlar Toplantısı’nın 5.si Kartal Hükümet Konağı’nda gerçekleştirildi.

 

Toplantıya Kartal Kaymakamı Abdullah Demir ve Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Cengiz Türkmen’in yanı sıra; Kartal’da görev yapan mahalle muhtarları katıldı. Geçtiğimiz günlerde göreve başlayan Kartal Kaymakamı Abdullah Demir, toplantı süresince muhtarların talep ve değerlendirmelerini dinledi.

Kartal Kaymakamı Abdullah Demir, muhtarlar için yeni düzenlemelerin yolda olduğu müjdesini verdi. Çeşitli meslek birliklerinin varlığına dikkat çeken Demir, “İlerleyen dönemde şartlar uygun olursa, Muhtarlar Birliği kurulabilir.” dedi. Uyuşturucuyla mücadeleye de çok önem verdiğini vurgulayan Demir, “Bir mücadelenin başarılı olması için halkın desteği çok önemli. İçişleri Bakanlığı tarafından ‘Uyuma’ adlı bir mobil uygulama geliştirildi. Bu uygulamayı akıllı telefonunuza indiriyorsunuz, bir yerde bir suç olayı gördüğünüzde bu uygulamadaki butona basıyorsunuz ve oradan emniyete hemen sinyal gidiyor. Ben de hemen telefonuma yükledim bu uygulamayı. Bu şekilde suç ile olan mücadele hızlandırılabilecek.’’ dedi. Toplantıda söz alan Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Cengiz Türkmen de Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün göreve geldiği 2009 yılından bu yana her ay düzenli olarak Muhtarlar Toplantısı düzenlediklerine dikkat çekerek, Kartal Belediyesi’nin muhtarlara sağladığı çeşitli imkânlar ile ilgili Kaymakam Abdullah Demir’e bilgi verdi.

Toplantıda tek tek söz alan muhtarlar, yeni göreve başlayan Kartal Kaymakamı Abdullah Demir’e iyi dileklerini ilettikten sonra, kendilerini tanıtıp mahalleleri hakkında bilgi verdi.

📆 03 Ekim 2018 Çarşamba 21:43   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR