MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » KARTAL GÖNÜLLÜLERİ PLATFORMUNDAN KARTAL BELEDİYESİ’NİN ÇEVRE PROJELERİNE DESTEK
KARTAL GÖNÜLLÜLERİ PLATFORMUNDAN KARTAL BELEDİYESİ’NİN ÇEVRE PROJELERİNE DESTEK

Kartal Belediyesi, ilçede çevre duyarlılığını arttırmak için çeşitli kampanyalar, eğitim programları seminerler düzenlerken her geçen gün daha çok sivil toplum kuruluşundan destek görüyor.

Kartal Belediyesi, çevre kampanyalarına katılarak destek veren Kartal Gönüllüleri Platformu’na konuk oldu.

Platform Başkanı Hülya Çimen Koyun’un daveti üzerine gerçekleşen buluşmada Kartal Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Dr. Dilek Kars, platformun 20 üyesine, çevre konusunda hayata geçirilen projeler hakkında bilgi verdi. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Tabiata saygı aklın vicdanıdır’ sözünü hatırlatan Kars, “Yeryüzünde ilk canlı ile birlikte var olan çevre; insanların ve nefes alan tüm canlıların yaşamları boyunca ilişkilerini sürdürdükleri ve karşılıklı olarak etkileşim içinde bulundukları fiziki, biyolojik, sosyal, ekonomik ve kültürel ortamdır. Sağlıklı bir yaşamın sürdürülebilir olması ancak sağlıklı bir çevre ile mümkündür. Bir ilişkiler sistemi olan çevrenin bozulması ve çevre sorunlarının ortaya çıkması, çoğunlukla insan kaynaklı etkenlerin doğal dengeleri bozmasıyla başlamıştır. Sınırsız bir ekosistemde yaşadığımızı unutmayarak, nerede olursak olalım eylemlerimizin Dünya’nın başka bir yerinde geri tepebileceğinin farkında olmalıyız. Bu ekosistem hepimizin paylaştığı bir servet. Dünya bize atalarımızın mirası değil, gelecek nesillerin emanetidir. O nedenle kararı bizim neslimiz verecek ancak bu karar bütün nesillerin yaşamını etkileyecektir” dedi.

Kartal Belediyesi’nin çevre kampanyalarına katılmaya ve destek vermeye devam edeceklerini belirten Kartal Gönüllüleri Platformu Başkanı Hülya Çimen Koyun, kendilerinin de dernekte atık yağ ve ambalaj atığı topladıklarını hatırlattı. Koyun, çevre konusundaki duyarlılığı ve hayata geçirdiği projelerinden dolayı Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e teşekkür etti.

📆 12 Nisan 2018 Perşembe 13:19   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR