MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Flaş, Genel, Manşet, Toplum » KARTAL GAZETECİLER DERNEĞİNDEN MALTEPE İLÇE BAŞKANI SAVAŞ YÜCEL’E ZİYARET
KARTAL GAZETECİLER DERNEĞİNDEN MALTEPE İLÇE BAŞKANI SAVAŞ YÜCEL’E ZİYARET


Kartal Gazeteciler Derneği ziyaretlerine devam ediyor.


Kartal Gazeteciler Derneği olarak, Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe İlçe Başkanı Savaş Yücel’i makamında ziyaret etti.
Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe İlçe Başkanlığında gerçekleşen ziyarette Yücel ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Ziyaret sırasında Savaş Yücel’e CHP Maltepe İlçe Başkan yardımcısı Ayhan Atik eşlik etti.

Kartal gazeteciler Derneği Başkanı Selim Akdoğan kısa bir konuşma yaparak şu ifadeleri kullandı; Öncelikle Maltepe ilçe Başkanlığı görevinizde başarılar ve kolaylıklar diliyoruz. Kentin nabzını tutan ve toplumu Aydınlatan her şartta ve her şekilde görevlerini yapan gazeteci arkadaşlarımızla birlikte bir araya gelerek Kartal Gazeteciler Derneğini kurduk. Çalışmalarımıza Siyasi partilerin değerli temsilcileri ziyaretlerle başladık. Bugünde size hem yeni göreve gelmiş olmanızdan dolayı hayırlı olsun ziyareti hem de aynı sınırlar içerisinde komşu ilçemiz Maltepe ilçe Başkanı olmamız sebebiyle arkadaşlarımla sizi ziyaret etmek istedik bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz dedi.

Maltepe İlçe Başkanı Savaş Yücel’le kısa bir söyleşi gerçekleştirdik Sayın Yücel bizlere 23 Haziran Seçim çalışmalıyla ilgili bilgiler verirken Maltepe belediyesinin hizmetlerinden bahsetti.

Yücel Şu ifadelere yer verdi; Başta da belirttiğim gibi ziyaretiniz bizleri mutlu etti, basın bizler için gerçekten önemli bir yer teşkil ediyor. Derneğinizin Hayırlı olmasını diliyorum,23 Haziran seçim çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor Bayram tatiline girmemize rağmen seçim çalışmalarımızda bir engel olmadı ve bizler yine sahalarda vatandaşlarla bir araya geldik. 31 Mart seçimleri aslında kazanılmış bir seçimdir YSK Kararı Demokrasi Tarihine kara bir leke olarak geçmiştir. Biz CHP Maltepe İlçe Örgütü olarak 23 Haziranda daha fazla oy alarak İBB Başkanlığını kazanıp adayımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nu İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı yapacağız dedi. Yücel sözlerine Maltepe ilçe örgütündeki kırılmalara ve küskünlüklere değinerek devam etti.
MALTEPE İLÇE ÖRGÜTÜ TEK YÜREK
Maltepe İlçe Örgütümüzde kırgınlık ve küskünlükler zamanında oldu ama biz 31 Mart seçimlerinde bu küskünlük ve kırgınlıkları bitirdik ve kenetlenerek tek yürek olduk.23 Haziran seçim sürecinde de aynı şekilde kenetlendik ve hep birlikte Demokrasi düğünümüzü yaşayacağız.
SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIYLA BELEDİYE HİZMETLERİMİZE DEVAM EDİYORUZ.
Belediye Başkanımız Sayın Ali Kılıç 31 Mart yerel seçimleri öncesindeki belediye çalışmalarını nasıl aynı özveri ve aynı Sosyal Belediyecilik anlayışıyla hizmetler sunmuşsa, aynı hizmetleri vatandaşla buluşturmaya devam edeceğiz. Bu anlamda bizler yaptığımız hizmetleri vatandaş yararına yapıyoruz reklama ihtiyaç duymuyoruz. Maltepe’de 18 ilçemizin 13 ilçesinde Kreşlerimiz mevcut kalan diğer ilçelerimizde de kreş açmak hedefimiz, yine evinde oturan ev hanımlarımız için aşçılık kurslarımız mevcut, kadınlarımıza istihdam sağlamak için önemli bir hizmet olduğunu düşünüyorum.
Belediye olarak deniz görmemiş vatandaşlarımızı her yıl tekne turu ve Boğaz turu düzenleyerek onlarında hoşça vakit geçirmelerine vesile oluyoruz. Ramazan boyunca inanç merkezlerimizle vatandaşları buluşturarak ziyaret etmelerine vesile oluyoruz. Maltepe Türkan Saylan Kültür Merkezimizde Tiyatro, Sinema, Müzik alanında yaptığımız etkinliklerle vatandaşlarımıza Kültürel anlamda hizmet veriyoruz, tabi ki belediyemizin hizmetlerini saymakla bitmez bu hizmetleri insan ayrımı yapmadan gerçekleştiriyoruz. Sosyal belediyecilikte bunu gerektirir tekrar bizleri ziyaret ettiğiniz için teşekkür ediyorum dedi.

Galeri
📆 14 Haziran 2019 Cuma 22:40   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR