MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Flaş, Genel, Kartal, Kültür-Sanat, Maltepe, Manşet, Pendik, Politika, Sağlık, Toplum, Tuzla » KARTAL GAZETECİLER DERNEĞİ KARTAL’I YÖNETENLERLE BİR ARAYA GELDİ!
KARTAL GAZETECİLER DERNEĞİ KARTAL’I YÖNETENLERLE BİR ARAYA GELDİ!

Kartal gazeteciler Derneği, Kartal’ı yönetenlerle kahvaltı programında bir araya geldiler. Kartal Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulunun gerçekleştirdiği kahvaltı Kartal Grand Mira Business Hotel’ de gerçekleştirildi.

Grand Mira Business Hotel’ de gerçekleşen Kahvaltı programına, Kartal belediye Başkan yardımcılarından, Oktay Aksu, Adem Uçar, Ali Apaydın, Cengiz Türkmen, Kartal Belediyesi Basın yayın müdürü Hüseyin Güler, Kartal Mal Müdürü Ayşe Alpaslan, Kartal Nüfus Müdürü Melahat Güney, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Senem Şahin, İlçe sağlık Müdürü Dr. Bekir Necati Şimşek, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Deniz, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Hüseyin Özkul, Memur-sen İstanbul İl Başkanı Talat Yavuz, Kartal gazeteciler Derneği Başkanı Selim Akdoğan ve yönetim kurulu üyeleri, Grand Mira Business Hotel Sahibi Hasan Harbutoğlu katıldı.

Şimdiye kadar hep mikrofonu biz tuttuk…

Kahvaltıda söz alan Kartal Gazeteciler Derneği Başkanı Selim Akdoğan ise yaptığı konuşmada kahvaltıya katılan tüm gazeteci ve Kartal’ı yönetenlere teşekkür ediyorum ve saygı duyuyorum ifadelerini kullandı. Sonraki çalışmalarımızda ise Kazakistan’dan bir gazeteciler Vakfı’ndan 13 tane kadın gazeteciyi davet ettik. Kartal belediyesinin ev sahipliğinde çok güzel bir program sunduk yaklaşık 350 tane ulusal ve yerel gazetelere çıktık. Kartal belediyesine ev sahipliğinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Kartal Gazeteciler Derneği Başkanı Selim Akdoğan şu sözleri kullandı; ” Şimdiye kadar hep mikrofonu biz tuttuk size ama bu kahvaltıda mikrofonu siz tutun bize fakat şunu unutmayın bize sorularınızı sorun en son soruyu biz soracağız.”

“Tüm basın mensubu arkadaşlarıma teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.”

Kahvaltı da söz alan Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Adem Uçar, Yaşam alanı olan Kartal’da halkımızın tarafsız ve şeffaf bir haber alma hakkına katkılar sunduğunuz için burada yerel basınla bir arada olduğundan mutlu olduğunu belirtti. “Kartal Belediye Başkanımız Gökhan Yüksel’in önderliğinde sizlerinde katkılarıyla aramızdaki muhabbet bağının daha da artacağına olan inancım tamdır.” ifadesini kullanarak tüm Basın mensubu arkadaşlara teşekkürlerini ileterek konuşmasını bitirdi.

Hepimiz daha güzel bir kartal istiyoruz…

Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Aksu konuşmasında, Kartal Gazeteciler Derneğini kurmuş olan Dernek Başkanı ve Yöneticilerine teşekkürlerini dile getirdi. Sözlerini, ” daha güzel bir Kartal daha medeni daha yeşil daha çevreci Kartal istiyoruz. Biz üzerimize düşeni yapacağız bizi burada ağırladığınız için teşekkür ediyoruz.” bitirdi.

“Yerel basın oralarda yaşayanlar için en önemli medya olayıdır.”

Söz alan Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Ali Apaydın, “Yerel basın oralarda yaşayanlar için en önemli medya olayıdır. Ulusal medyada öğrendiğimiz ülkenin genelini ilgilendiren olaylar var. Ancak yaşadığımız, nefes aldığımız ilçenin de sorunları veya yatırımları var bunları öğreniyoruz.” ifadesini kullanarak tüm basın mensubu arkadaşlara teşekkürlerini sundu.

Kartal’da böyle bir oluşuma gerek vardı…

 Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Türkmen konuşmasında, “Kartal’da böyle bir oluşuma gerek vardı. Böyle bir şeyi gerçekleştirdiğiniz için tüm basın mensubu arkadaşlara teşekkürlerimi iletiyorum. Bugün burada bir ilki gerçekleştirdiğiniz için ayrıca teşekkür ediyorum. Kahvaltı da sizlerle bir arada olmak bizleri çok mutlu etti. Hepinize teşekkür ediyoruz. İşlerinizde başarılar diliyoruz.” dedi.

En büyük rol yerel basına aittir…

Kartal Belediyesi Basın Yayın Müdürü Hüseyin Caner Güler konuşmasında “Sonuçta aynı bölgede, aynı yörede yaşayan aynı ortak sorunları bilen ve bu sorunlarında kamuoyuna duyurulmasını kitlelerin bilmesi için bu noktada en büyük rol yerel basına aittir.” sözlerini kullanarak teşekkürlerini iletti.

Türkiye’nin oluşumu adına yerel basını ve sendikaları önemsiyoruz…

Memur-sen İstanbul İl Başkanı Talat Yavuz konuşmasında, “Türkiye’nin oluşumu adına yerel basını ve sendikaları önemsiyoruz. Yaptığımız çalışmaları, önerilerimizi, tespitlerimizi duyururken yerel basını bütün ilçelerimizde etkin olmasını sesimiz olmasını önemsiyoruz.” ifadelerini kullanarak teşekkürlerini dile getirdi.

Bizim ulaşamadıklarımıza sizler ulaşın…

Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Hüseyin Özkul konuşmasında, ” Yardıma ihtiyacı olan bizim ulamadıklarımıza siz ulaşıp yönlendirin. Birkaç insana hep beraber merhem olalım. Bizi böyle bir kahvaltı da bir araya getirdiğiniz için tanıma, görme fırsatı verdiğiniz için size teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Kartal’da ki her faaliyet bizim için önemlidir…

İlçe sağlık Müdürü Dr. Bekir Necati Şimşek konuşmasında, “Kartal’da ki her faaliyet bizim için önemlidir. Bu kartal gazeteciler derneği adı altında bir araya gelerek ben tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Daha sonra Kartal Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı M. Selim Akdoğan ve Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Uçar Kartal Grand Mira Business Hotel’ e Derneğimize vermiş olduğu destekten dolayı plaket taktim etti.

Galeri
📆 01 Ağustos 2019 Perşembe 13:06   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR