MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Eğitim, Genel, Kartal, Manşet, Toplum » Kartal Cumhuriyet Kadınları’ndan ’Atatürk’süz müfredat’a tepki
Kartal Cumhuriyet Kadınları’ndan ’Atatürk’süz müfredat’a tepki
Eğitim öğretim yılının ilk gününde,  Milli Eğitim Bakanlığınca düzenlenen yeni eğitim Müfredatına protesto amaçlı Kartal Cumhuriyet kadınları Kartalda bulunan MEB ‘nın önüne gelerek  Siyah Çelenk bıraktı. Dernek üyeleri,’ MEB ‘nin önüne ellerinde ’Atatürk’süz müfredata hayır’ yazılı pankartlarla geldi.

‘MİLLETİMİZİ BİR ARADA TUTAN DEĞERLERİ YOK EDECEK’

Basın açıklamasını okuyan Kartal Cumhuriyet Kadınları Derneği Başkanı Mutlu Aktaş  Şunlara dikkat çekti:

“MEB, bugün başlayan yeni öğretim yılında Atatürk’süz bir müfredatı tüm uyarı ve itirazlara karşın zorla çocuklarımıza dayatmaktadır. Bu müfredat, Cumhuriyet devrimlerinin, ülkemizin kurtarıcısı ve kurucusu, ebedi liderimiz Atatürk’ün unutturulmasını hedefleyen, devrim tarihimize saldıran, Cumhuriyet’e düşman, milli devlet yerine ümmetçiliği hedefleyen, kadın haklarını yok sayan, inanç ve ibadet özgürlüğünü yok eden, milli devlet ve laiklik karşıtı, bilimi dışlayan, sadece Vahabi din anlayışını önceleyen çağ dışı bir programdır. Bu ders programları Cumhuriyet eğitimini ve Cumhuriyet kurumlarını ortadan kaldırmayı hedefleyerek, milletimizi bir arada tutan değerleri yok edecek ve vatanımızın bölünmesine yol açacaktır” dedi.
Kalabalık, açıklamanın ardından dağıldı.

İSTANBUL34GAZETESİ

Galeri
📆 18 Eylül 2017 Pazartesi 23:12   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR