MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » KARTAL BELEDİYESPOR KADIN VOLEYBOL TAKIMI FIRTINA GİBİ ESECEK
KARTAL BELEDİYESPOR KADIN VOLEYBOL TAKIMI FIRTINA GİBİ ESECEK

KARTAL BELEDİYESPOR KADIN VOLEYBOL TAKIMI FIRTINA GİBİ ESECEK

 

Kartal Belediyespor Kulübü Yönetimi; olağan genel kurul sonrası ilk ziyaretini, kadın voleybol takımına yaptı.  Kartal Uğur Mumcu Çok Amaçlı Spor Salonu’nda idman yapan Kartal Belediyespor’un Kadın Voleybol Takımı oyuncuları ve antrenörleriyle görüşen Kartal Belediyespor Başkanı Gökhan Akbulut ve yönetimi, genç sporculara her zaman destek vereceklerini ifade etti.

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün Türkiye’ye örnek olan dönüşüm modelinin uygulayıcısı olan Kartal Belediyesi Deprem Dönüşüm ve Yapı Kontrol Müdürü Gökhan Akbulut; Kartal Belediyespor Başkanı olarak yönetimi ile birlikte Kadın Voleybol Takımı’nın antrenmanına katıldı. İdmanda kulübün ve takımın geleceğine dair vizyonu ortaya koyarak genç sporcuları desteklemekten her zaman mutluluk duyduklarını belirten Akbulut, kulübü daha üst noktalara taşımak için yönetim ve sporcular olarak sinerji içinde çalışmayı planladıklarını anlattı. Baş Antrenör Şaban Cıbık ve Kaptan Ebru’dan takım hakkında genel bilgileri alarak kendilerine güvenlerini ileten Akbulut, şöyle konuştu: “Kulübün vizyonunu, Sayın Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz’ün ‘Belediyeler bünyesinde faaliyet gösteren spor kulüpleri yarışmacı, rekabetçi ve salt bütçe tüketen yapılar olarak oluşmasından ziyade, spor okulu ve altyapı mantığıyla tüm vatandaşlara ulaşan kurumsal yapılar olması gerekir’ cümlesi üzerine oturttuk.”

 

Açıklamasının devamında Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kadınlara ve sporculara verdiği önemin altını çizen Kartal Belediyespor Başkanı Gökhan Akbulut,  “Takımımızın 11 Kasım Pazar günü saat 18:00’da Cumhuriyet Mahallesi İTO Spor Salonu’nda İBB ile yapacağı Bayanlar Voleybol 2. Lig 3. Hafta karşılaşmasına başta belediye çalışanları ve aileleriyle birlikte tüm Kartallıları davet ediyorum” dedi.

 

[İleti kısaltıldı]  Tüm iletiyi görüntüle

6 Ek

 

 

📆 08 Kasım 2018 Perşembe 19:30   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR