MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » KARTAL BELEDİYESİ’NDEN %100 ELEKTRİKLİ OTOMOBİL İLE ÇEVRE HİZMETİ
KARTAL BELEDİYESİ’NDEN %100 ELEKTRİKLİ OTOMOBİL İLE ÇEVRE HİZMETİ

Çevre konusundaki yenilikçi ve doğa dostu fikirleriyle ödüllü projelere imza atan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğündeki Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, %100 elektrikli otomobil hizmetiyle bir ilke daha imza attı.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün yaşanabilir bir çevre ve sağlıklı bir toplumu önceleyen fikirlerinin öncülüğünde başarılı çalışmalara imza atan Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, bundan sonraki çalışmalarını bünyesine kattığı %100 elektrikli otomobille yürütecek. Çevre çalışmalarını Renault Zoe marka elektrikli araçla yapacak olan Kartal Belediyesi için firma, belediye önüne bir de şarj dolum istasyonu kurdu. Vatandaşların da oldukça ilgi gösterdiği elektrikli otomobil ile alakalı Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Tozkoparan da Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Dr. Dilek Kars’tan bilgi aldı. Otomobille ilgili bilgilendirmede bulunan Dilek Kars konuyla alakalı şunları söyledi: “İleride tüm yaşam alanlarımıza dahil olacak bu teknolojik gelişmeleri, doğa dostu belediyecilik anlayışımızla şimdiden Kartallı vatandaşlarımız için hizmete sunduk. Çevre Müdürlüğü ile alakalı tüm çalışmalar, görmüş olduğunuz %100 elektrikli otomobille yapılacak. Bu aracın en çarpıcı özelliği  karbon salınımının olmamasıdır. Yani doğaya karışan herhangi zararlı gaz bu araçta yoktur. Ulaştırmadan kaynaklanan maliyeti düşürmesi de bir diğer avantaj. Çevre dostu otomobilimizin diğer özellikleri arasında; gürültü kirliliğini azaltması, petrol ve türevi ürünlerin ulaşım sektörü dışında daha yaygın ve ucuza arzının sağlanması, hayat kalitesinde yükselme, ulaşımın daha güvenli hale gelmesi ve daha birçok sayamayacağımız etkiler yer alıyor.”

Yapılan bilgilendirmenin ardından Dilek Kars ve müdürlük personeli, %100 elektrikli otomobili kullanarak Kartallı esnafa atıklarla ilgili tebligat dağıtarak bilgilendirmede bulundu.

📆 18 Temmuz 2018 Çarşamba 16:35   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR