MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » KARTAL BELEDİYESİ’NDE KURBAN BAYRAMI KOORDİNASYON TOPLANTISI DÜZENLENDİ
KARTAL BELEDİYESİ’NDE KURBAN BAYRAMI KOORDİNASYON TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Kartal Belediyesi’nde yaklaşan Kurban Bayramı öncesi vatandaşların kurban ibadetlerini en kolay ve rahat şekilde gerçekleştirip, bayram coşkusunu doyasıya yaşayabilmeleri için koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.


Kartal Belediyesi Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen toplantıya; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Oktay Aksu, Kartal Belediyesi Birim Müdürleri ve Kurban Bayramı süresince görev alacak idari ve teknik ekiplerden sorumlu personel katıldı.


Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Oktay Aksu’nun başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda; Kartal’da gerçekleştirilen Kurban Bayramı hazırlıkları, alınan tedbirler ve bayram süresince yürütülecek çalışmalar konuşuldu. Kartal Belediyesi Birim Müdürleri, müdürlükleri tarafından bayram süresince yürütecekleri faaliyetleri anlattı, bayram öncesi ve sonrası için alınan tedbirlerden bahsetti.


Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in talimatları doğrultusunda Kartallı vatandaşların, Kurban Bayramı coşkusunu en güzel şekilde yaşamaları için gerekli çalışmaların yapıldığını vurgulayan Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Oktay Aksu, “Kurban Bayramı öncesi ve sonrası için gerekli tedbirlerimizi aldık, planlar ve düzenlemeler yaptık. Bayram süresince planlama dışında gelişebilecek durumlar için de yeterli sayıda ve gerekli niteliklere sahip personel görevlendirildi. Vatandaşlarımızın ibadetlerini en kolay ve rahat şekilde gerçekleştirebilmesi ve herhangi bir aksaklığın yaşanmaması için var gücümüzle çalışıyoruz. Hepimizin Kurban Bayramı kutlu olsun.” dedi. 

📆 09 Ağustos 2019 Cuma 12:09   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR