MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Kartal, Manşet, Toplum » KARTAL BELEDİYESİ SAĞLIKLI NESİLLERİN YETİŞTİRİLMESİ İÇİN ‘BABA DESTEK PROGRAMI’NI BAŞLATTI
KARTAL BELEDİYESİ SAĞLIKLI NESİLLERİN YETİŞTİRİLMESİ İÇİN ‘BABA DESTEK PROGRAMI’NI BAŞLATTI

Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü örnek bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attı. Proje kapsamında ruhsal ve bedensel yönden sağlıklı nesillerin yetiştirilmesi adına ‘Baba Destek Programı’ ile Kartal Belediyesi’ne bağlı 11 kreşte eğitim gören öğrencilerin babalarına eğitim psikolojisi dersleri veriliyor.

 

Eğitim programı; iletişim ve gelişim olmak üzere iki ayrı bölümden oluşuyor. İletişim bölümünde, babaların aile tutumları, çocukla ilişkisi, istenmeyen davranışların önlenmesi gibi konu başlıkları ele alınıyor. Gelişim bölümünde ise; çocuğun bedensel ve zihinsel gelişiminin desteklenmesi için neler yapılması gerektiği ebeveynlere aktarılıyor. 10 hafta boyunca Kartal’daki tüm kreşlerde gerçekleşecek eğitimlerin ilki Kartal Belediyesi Atalar Kreş Müdürlüğü’nde gerçekleştirildi. Eğitime; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel ve Kreş Müdürü Enif Yavuz Dipşar katıldı.

 

“Çocuklarımız bizim için çok kıymetli”

 

Başkan Yardımcısı Yüksel burada yaptığı konuşmada Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde Kreş Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmalara dikkat çekti. Yüksel, özellikle eğitim programlarına verdikleri önemin altını çizerek; “Zannediyorum ki baba ile çocuk arasındaki iletişim artarsa, çocuğun yeteneklerini keşfedip sosyal hayata katılması da o denli rahat olur. Eğitmenlerimiz tüm bunların hepsini sizlere aktaracak. Bizim için çocuklarımız çok kıymetli. O yüzden bu akşam saatinde buradasınız. Sizleri burada görmek bizleri çok memnun etti. Bu eğitimler kreşlerin tamamında devam edecek. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” şeklinde konuştu.

Galeri
📆 21 Mart 2017 Salı 15:42   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR