MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » KARDEF’TEN BİRLEŞTİREN KAHVALTI
KARDEF’TEN BİRLEŞTİREN KAHVALTI

Kısa adı KARDEF olan Kartal Dernekler Federasyonu Kartal Şafak dönerde bir kahvaltı düzenledi.

Kahvaltı organizasyonuna AK Parti Milletvekilleri Eyüp Özsoy ile Osman Boyraz, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Yunus Fırat Aydın, AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Ebubekir Taşyürek, AK Parti Kartal İlçe Başkanı Gürkan Akyol, MHP Kartal İlçe Başkanı Metin Özüpek, CHP Kartal Belediye Başkan aday adayı Yüksel Çiftçi, Atalar mahalle muhtar adayı Selim Yıldırım,İYİ Parti Kartal Belediye Başkan adayı Zeki Arslan,meclis üyeleri ve adayları, çok sayıda dernek başkanI ve yöneticisi, mahalle muhtarları ile Orhantepe esnafı katıldı.

Açılış konuşmasını KARDEF Başkan’ı Mehmet Çetinkaya yaptı.

Kahvaltı organizasyonunda konuşan Kartal Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcısı Bekir Dağ, Orhantepe Mahallesi’nin sıkıntılarını ve sahille kesilen bağlantı sorununu dile getirdi.

CHP KARTAL BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI YÜKSEL ÇİFTÇİ; 

Kahvaltıda kısa bir konuşma yapan CHP Kartal Belediye Başkan aday adayı Yüksel Çiftçi, konuşmasında kazanan Kartal olsun, burada bulunan misafirlerimizin çogu benim arkadaşım, dostum şu an için siyasi bir yarış içerisinde olabiliriz ama onemli olan ortak paydamız Kartal bunun için her adayımıza başarılar dilerim.
Ben Kartal’da doğmuş büyümüş biri olarak sizlere söz veriyorum hep beraber Kartal’ı daha güzel günlere taşıyacağız dedi.

AK PARTİ KARTAL BELEDİYE BAŞKAN ADAYI EBUBEKİR TAŞYÜREK;
Daha sonra kürsüye gelen AK Parti Kartal Belediye Başkan adayı Ebubekir Taşyürek, Orhantepe’nin tarihteki önemine vurgu yaparak şunları söyledi:

“Orhantepe Mahallesi, ecdadımızın İstanbul’u fethetme yolunda Bizans imparatorluğu ile temasının ilk yaşandığı yer. İstanbul’un açılan kapısı.. Biz göreve geldiğimizde Orhantepe mahallesi ve Kartal’ın tüm sorunlarını çözeceğiz. Kartal maalesef 10 yıldır kötü yönetiliyor. 10 yıllık sıkıntıya Allah’ın izni ve sizin desteğinizle 31 Mart’ta son vereceğiz. Kartal’ı yeniden İstanbul’un gözdesi yapacağız.”

Galeri
📆 19 Ocak 2019 Cumartesi 15:28   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR