MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Kar amacı gütmeden mükemmel eğitim!
Kar amacı gütmeden mükemmel eğitim!

Ahmet Şimşek, “Kolejimiz gibi üstün kaliteli olup da, ücretlerini bizim gibi açıkça ilan etme cesaretini gösteren herhangi bir kurum bulunamayacağını iddia ediyoruz. Amacımız, yetenekli çocuklarımızın ticari kar gayesi gütmeden, mükemmel şekilde yetişmelerini sağlamaktır. Kolejde okumak her gencin hakkıdır.”

 

Ahmet Şimşek Koleji Kurucusu Ahmet Şimşek, çocuklarını kolejde okutmak isteyen velilerin kolej ücretlerini iyi karşılaştırması gerektiğini önerdi.
Eğitim kurumlarının da sınıflara ayrıldığını ancak, birçok denk eğitim kurumunun ücretlerini cesaretle ilan etmediğini vurgulayan Ahmet Şimşek, velilerin ücretler konusunda dikkatli olması gerektiğini söyledi.

 

“30 yıldır yüksek kaliteli eğitim veriyoruz.”

 

Ücretlerini açıkça ilan etmeyen kolejler nedeniyle velilerin mukayese yapmakta zorlandığını dile getiren Ahmet Şimşek,“Anadolu Lisesi statüsündeki kolejimiz, yurt düzeyinde, dengi Avrupa kolejleri standartlarında 30 yıldan beri yüksek kaliteli eğitim vermektedir.
Kolejimizdeki eğitimin üstünlüğü yanında, aldığı ücretlerin düşüklüğü ve ödeme kolaylığı da tartışılamaz.
Dengi kurumların 30 bin TL. – 40 bin TL. – 50 bin TL. – 60 bin TL. – 70 bin TL. ücretleri karşısında, Kolejimiz kamu giderlerini karşılayacak mütevazi aylık taksitler uygulamaktadır. Taksitlerin çoğu kayıt yılını takip eden 2016 yılında ödenmektedir ve kayıtta peşin ödemeler kaldırılmıştır.
Kolejimiz ücretlerine eş veya daha düşük diğer kolej ücretlerinin ilanına rastlamak mümkün olmadığından ve yukarıda belirttiğimiz gibi fahiş ücretler uygulandığından, mukayese imkanı da ortadan kalkmaktadır.
Kolejimiz gibi üstün kaliteli olup da, ücretlerini bizim gibi açıkça ilan etme cesaretini gösteren herhangi bir kurum bulunamayacağını iddia ediyoruz.
Amacımız, yetenekli çocuklarımızın ticari kar gayesi gütmeden, mükemmel şekilde yetişmelerini sağlamaktır. Kolejde okumak her gencin hakkıdır.”dedi.

📆 31 Temmuz 2015 Cuma 15:59   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR