MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Eğitim, Gençlik, Genel, Gezi-Alışveriş, Kartal, Manşet » (KALMEDER)BAŞKAN’I ALİ ALUÇ’TAN BASIN AÇIKLAMASI
(KALMEDER)BAŞKAN’I ALİ ALUÇ’TAN BASIN AÇIKLAMASI

BASINA VE KAMUOYUNA

Türk Kızılayı Kartal Anadolu Lisesi öğrencilerinin; 01 Mart 2019 Cuma günü iki otobüs ile gitmiş oldukları Bursa Uludağ gezisi dönüşünde elim bir trafik kazası geçirmişlerdir. 


Olayın meydana geldiği ilk andan itibaren derneğimizde bu çalışmaların içerisinde yer alarak süreci yakinen takip etmiştir. 
Olay gecesi okul da oluşturulan çalışma grubunun başında İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Ali Rıza AKA başta olmak üzere; Okul Müdürümüz Sn. İsmail ERMURAT, Okul Müdür Yardımcımız Sn. Fatih Duran, Okul Müdür Yardımcımız Alperen HAKKAKUL ile birlikte süreç tarafımızca da takip edildi. Öğretmen ve Öğrencilerimizin büyük bir bölümü ayakta tedavi edilerek o gece İstanbul’a geri getirildiler. 
Şu anda Bursa da 3 hastanede, 4 öğrencimiz ve İstanbul da ise 1 öğrencimiz olmak üzere toplam 5 öğrencimizin tedavileri devam etmektedir. 
Bursa da hastanelerde yatan öğrencilerimizi ziyarete; 02 Mart Cumartesi günü Kartal Kaymakamı, Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Okul Müdürümüz birlikte ziyaret etmişlerdir. 
Aynı gün Kartal Belediye Başkanımız Sn Op. Dr. Altınok Öz de durum ile ilgili olarak Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Sn Cengiz TÜRKMEN’i görevlendirerek Bursa’ya göndermiş ve veliler ile öğrencilerin ziyaretlerinde bulunmuşladır. 
Kartal Lisesi ve Türk Kızılayı Kartal Anadolu Lisesi Mezunları Derneği olarak da, 03.03.2019 Pazar günü trafik kazasında yaralanan öğrencilerimizin Bursa’da kaldıkları hastanelerde ziyaretine; başta Dernek Başkanı Sn. Ali ALUÇ olmak üzere oluşturulan heyet ile gidilmiştir. Yapılan bu ziyaret sonrasında;

1- SENA TURNA: Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yatmakta olan kızımızın tedavisi devam ediyor. 
2- EFE TARIK GÖKÇE: Çekirge Devlet Hastanesi’nde yatmakta Efe Tarık GÖKÇE’nin hala 3. derece yoğun bakım ünitesinde, tedavisini devam ediliyor. 
3- YAREN VAROL: Çekirge Devlet Hastanesi’nde yatmakta olan Yaren VAROL’un hala 3. derece yoğun bakım ünitesinde tedavisini devam ediliyor. 
4- GÜLCE YAVAN: Bursa Memleket Hastanesinde yatmakta olan Gülce YAVAN’ın tedavisine devam ediliyor, bu hafta sonuna kadar taburcu edilerek İstanbul’a getirilmesi bekleniyor. 
5- Eylül Rana ZEYTİN: Eylül Rana ZEYTİN İstanbul Maltepe Ersoy Hastanesinde tedavisine devam ediliyor.

Olayın yaşandığı ilk günden itibaren; gerek telefonla, gerekse bizzat gelerek desteklerini bizlerden esirgemeyen;

Kartal Kaymakamı Abdullah DEMİR Beye,
Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Ali Rıza AKA Beye,
Kartal Belediye Başkanı Sn. Op. Dr. Altınok ÖZ Beye,
Kartal Belediye Bşk. Yrd. Sn. Cengiz TÜRKMEN ve Ali APAYDIN Beylere,
CHP Kartal Belediye Başkan Adayı Sn. Gökhan YÜKSEL Beye ve ekibine,
AKP Kartal Belediye Başkan Adayı Sn. Ebubekir TAŞYÜREK Beye ve ekibine,

Tüm öğretmen, veli ve dostlarımıza ayrı ayrı teşekkür etmeyi bir borç biliyoruz.
Tüm yaralı olan öğrencilerimize acil şifalar diliyor, bu tarz kazaların bir daha olmaması yönündeki temenni ve dileklerimizi yeniliyoruz. Saygılarımızla.

Ali ALUÇ
KARTAL LİSESİ VE TÜRK KIZILAYI KARTAL ANADOLU LİSESİ MEZUNLARI DERNEĞİ
KALMEDER BAŞKANI

📆 05 Mart 2019 Salı 10:20   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR