MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » ”Kaftancıoğlu; Kartal’a Teşekkür Etmeye Geldim”
”Kaftancıoğlu; Kartal’a Teşekkür Etmeye Geldim”
Cumhuriyet Halk Partisi yakacık yeni ve Uğurmumcu mahalle birim temsilciliklerine geniş katılımlı ziyaret ..
Seçim çalışmaları  kapsamında (CHP) Kartal İlçe Başkanlığı olarak açılan birim temsilciliğine yapılan ziyaretler partilileri bir araya getiriyor..
26 Haziran 2018 Cumartesi(günü )Uğur Mumcu mahalle birimine yapılan ziyarete Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun  süpriz katılımı damga vurdu..
Kaftancıoğlu ;Aslında bugün buraya katılmak günlük programımızda yoktu,fakat Kartal’dan geçerken geçen günlerde Kartal’da yaşanan bayrak kırizinde çok güzel bir duruş sergileyerek bayrakları söktürmeyen Kartal İlçe Başkanlığına ve örgütüme teşekkür etmek için geldim.Kendilerine sizlerin huzurunda birkez daha teşekkür ederim.
Kaftancıoğlu; seçimlere 27 gün kaldı ,aynı kararlılıkta ve aynı yürekle seçim çalışmalarımızı sürdürmeliyiz.Sandıklarımıza muhakkak sahip çıkmalıyız çünkü bir oy bile çok önemli bizim için ve bu dönem daha dikkatli olmalıyız.Arkadaşlar biz bu seçimi ya alacağız ya alacağız başka şansımız yok ,bu yüzden çok daha fazla çalışmalıyız dedi.
Kaftancıoğlu ayrıca pazartesi bir basın açıklaması yapıp Seçim güvenliği hakkında bilgilendirme yapacaklarını söyledi.İstanbul İl seçim merkezimizi gördüğümüzde Seçim güvenliğini ne kadar dikkate aldığımızı sizlerde göreceksiniz dedi.
MUAMMER ÇELEBİ;”ÖRGÜTÜMLE SEÇİMLERE HAZIRIZ”
Ziyaret programında söz alan diğer bir isim Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi Bayrakların indirilme girişimleri ile ilgili yaptığı konuşmada şunları söyledi.
Çelebi;Kartal Ankara caddesinde yaptığımız bayrakları,Büyükşehir zabıtaları Kaymakamlık talimatıyla geldik deyip sökmek istemişler fakat o gün biz buna izin vermedik.Daha sonra aynı günün gecesinde sahurda gelip bayrakları sökmüşler,bizler yeniden bayraklarımızı asacağız ,Cevizli çınar caddesinde bayraklama çalışması yapacağız,Kartal’da bayraksız sokak kalmayacak.Bu seçimlerin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz ve bu bilinçle çalışmalarımızı gece ,gündüz sürdürüyoruz.İlçe yöneticilerimiz ,Kadın kollarımız ,Gençlik kollarımızla uyumlu bir şekilde çalışıp seçimleri Kartal’da seçimleri alacağız dedi.
Programa;(CHP)İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ,(CHP)İstanbul İl Başkan Yardımcısı Özgür Nas,(CHP)Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi ve yönetim kurulu üyeleri,Kartal Belediye Başkanı Op.Dr.Altınoköz,Kartal Belediye Başkan Yardımcılarından Gökhan Yüksel,Hüseyin Tozkoparan,Kartal Belediye Başkan danışmanı Gülcemal Fidan,Kartal Şube Başkanı Kemal Arslan, ADD Kartal Belediye Karyapsan Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yüksel,Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Kadın Kolları Başkanı Nejla Erdem ve yönetim kurulu üyeleri,Uğurmumcu, yakacık yeni mahale birim başkanları  ve yönetimi ve partililer katıldı.
Galeri
📆 26 Mayıs 2018 Cumartesi 23:09   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR