MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Kartal, Manşet, Toplum » KAFKAS TEBEŞİR DAİRESİ KARTAL’DA BEĞENİYLE İZLENDİ
KAFKAS TEBEŞİR DAİRESİ KARTAL’DA BEĞENİYLE İZLENDİ
  Kartal’da sahnelenen ‘Kafkas Tebeşir Dairesi’ adlı oyun, Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’ni dolduran tiyatroseverler tarafından beğeniyle izlendi.

 

Kartal Belediyesi’nin Nisan ayı kültür sanat programı kapsamında Tiyatoadam tarafından sahneye konan oyun, izleyicilerden yoğun ilgi gördü. Ümit Aydoğdu’nun yönettiği, Baransel Gürsoy, Deniz Özmen, Ediz Akşehir, Esra Şengülalp, Gökhan Aziağ, Pelin Bölükbaş, Rana Büyükyılmaz ve Serdar Akülker’in muhteşem performanslarıyla göz doldurduğu oyunu izlemeye gelenler arasında Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel de yer aldı.

Yüksel, oyunun ardından usta oyunculara Kartal heykelciği takdim ederek teşekkür etti. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün sanata ve sanatçıya değer verdiğini hatırlatan Yüksel, Kartal’ın İstanbul’un sanat ve kültür merkezi olma yolunda hızla ilerlediğini söyledi.

 

‘Kafkas Tebeşir Dairesi’

 

Kafkas Tebeşir Dairesi; Can Yücel’in kendine has eşsiz Türkçesi, Ümit Aydoğdu’nun dinamik ve modern rejisiyle seyirciyi, temposu hiç düşmeyen, heyecanlı bir maceraya sürüklüyor. Kafkas Tebeşir Dairesi, Alman tiyatro yazarı ve epik tiyatronun kurucusu Bertolt Brecht’in 1944 yılında kaleme aldığı; iyilik, dürüstlük, özveri, adalet gibi evrensel insanlık değerlerini, emek- mülkiyet ilişkisini sorgulayan, sorgulatan çarpıcı bir başyapıt.

 

📆 19 Nisan 2018 Perşembe 14:31   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR