MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Büyükşehir, Manşet, Toplum » İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ RAMAZAN BAYRAMI’NDA GÖNÜLLERİ FETHETTİ
İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ RAMAZAN BAYRAMI’NDA GÖNÜLLERİ FETHETTİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ramazan Bayramı’nın manevi ruhuna uygun hizmetlerle dolu bayram çalışması gerçekleştirdi. Ramazan Bayramı’ndan önce otogar ve hava limanlarında vatandaşları yolcu eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şehitlik, huzur evi, hastanelere gerçekleştirdiği ziyaretlerle Ramazan Bayramı’nda gönülleri fethetti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü Ramazan Bayramı boyunca çalışmalarına 7/24 devam etti. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın selam ve tebriklerin ileten Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekipleri bayram tatiline giden vatandaşları otogar ve hava limanlarından uğurladı.

Şehit ailelerini bayramda da unutmayan Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekipleri arefe günü ve bayramın ilk günü Edirnekapı Şehitlik’te şehit ailelerinin bayramını kutladı. Şehit ailelerine ve gazilere özel etkinlikler bayram boyunca ev ziyaretleriyle devam etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü bayramı hastanede karşılayan hastaları ve refakatçileri de unutmadı. Başkan Mevlüt Uysal’ın geçmiş olsun ve bayram tebriklerini ileten ekipler, hastalara, refakatçilere, doktorlara ve sağlık çalışanlarına baklava ve özel hediyeler ile moral ziyareti gerçekleştirdi.

Bayram boyunca özel ve anlamlı etkinlikler gerçekleştiren ekipler 7’den 70’e herkesin yüzünü güldürdü. Huzur evi ziyaretleri ile bayramda yakınlarının yolunu gözleyen huzur evi sakinlerinin yüzünü güldüren Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekipleri bayram boyunca şehit çocukları ve yetim ve öksüzlere yönelik özel gezi düzenledi.

Gerçekleştirilen etkinlikler ve ziyaretlerden dolayı mutluluklarını dile getiren vatandaşlar başta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal olmak üzere tüm İBB çalışanlarına teşekkürlerini ilettiler.

📆 18 Haziran 2018 Pazartesi 22:47   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR