MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » İmamoğlu’ndan Kaftancıoğlu’nun istifasına ilişkin açıklama
İmamoğlu’ndan Kaftancıoğlu’nun istifasına ilişkin açıklama

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Sultangazi’de esnaf ziyareti yaptı. Ziyareti sırasında bir gazetecinin, ‘CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun istifası konusunda devreye girdiğiniz söyleniyor. Doğru mu?’ sorusuna, İmamoğlu, “Bunlar parti içi meseleler, ben her zaman devredeyim. Büyükşehir Belediye Başkan adayıyım, il başkanımın genel başkanımın, yöneticilerimin yanındayım” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, seçim çalışmalarını Sultangazi’de sürdürdü. Ziyaretler kapsamında ilk olarak Cebeci Mahallesi’nde bulunan esnafı gezerek, onlardan destek istedi. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Ekrem İmamoğlu, onlarla fotoğraf çektirdi.

“BEN HER ZAMAN DEVREDEYİM”

Daha sonra bir çay ocağında dinlenen İmamoğlu’na bir gazeteci, “Aday belirleme sürecinde bir sıkıntı yaşandığı ve özellikle CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun istifası konusunda devreye girdiğiniz söyleniyor. Doğru mudur?” sorusuna İmamoğlu, “Bunlar parti içi meseleler, ben her zaman devredeyim. Büyükşehir Belediye Başkan adayıyım, İl Başkanımın Genel Başkanımın, yöneticilerimin yanındayım. Bir süreç olabilir, biz insanlar arasındaki diyalogda vesaire de, ben girerim başkası girer, yarın ben sorun yaşarım, başka birisi devreye girer. Zaten kendi içinde kurum olmak, aile olmak böyle bir şey. Bunu dışarıya yansıtmamak lazım. Bazen yansıyor bizim içimizdeki bazı arkadaşlar duygularını dışa dönük söyleme serbestliğini demokrasi olarak görüyorlar. Ben öyle görmüyorum. Bir parti içinde tartışırsınız, konuşursunuz, uzlaşırsınız, uzlaşamazsınız ama parti içinde kalır ve dışarıya yansımaz. Ben bunun dışarıya yansımasını inanın demokrasi olarak görmüyorum” dedi.

📆 31 Ocak 2019 Perşembe 20:57   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR