MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Politika, Toplum » İMAM AYDIN; CHP KARTAL İLÇE BAŞKANLIĞINDA BENDE VARIM DEDİ
İMAM AYDIN; CHP KARTAL İLÇE BAŞKANLIĞINDA BENDE VARIM DEDİ

CHP Kongreleri yaklaşırken İlçe Başkan adayları da netleşmeye başladı. 6 Aralık 2015 Pazar günü yapılacak olan Kongre için hazırlıklar ve kulis çalışmaları hız kazanırken, adayların da başvuruları sürüyor.
CHP Kartal İlçe Başkanlığı yarışı bu sefer oldukça çekişmeli geçeceğe benziyor. İlçe Başkanlarının sayısı hızla artarken arı ardına adaylık açıklamaları yapılıyor.
İmam Aydın 28/11/2015 Cumartesi günü saat 16.00’da İlçe binasında adaylık açıklamasını yaptı.

 

İmam Aydın yaptığı konuşmasında şunları söyledi:
“1993 yılında Partinin kurucu saymanı olarak başladığım Parti içinde görevlerine çeşitli zamanlarda İl ve ilçe yöneticiliği yaptım, Ülkenin ve Yerel de Kartal’ın sorunlarına çok hakim biri olarak siyasette daha aktif olabilmek adına İlçe Başkanlığı görevine talip oldum ve Mesleki yaşamı ile Ticaret hayatındaki başarımıbu görevle birlikte taçlandırmak istiyorum.

CHP’nin mutlaka iktidar olması gerekiyor, tüm partilileri kucaklayan anlayış ile birleştirici bir yöneticilik yaparak, Kartal’da CHP’nin düşen oylarının yeniden kazandırılması adına elimden geleni yapacağım ve yerel de var olan iktidarın daha da güçlenerek kalıcı olabilmesi adına gece gündüz çalışacağım.

CHP Kartal İlçe Başkanlığı yarışında “bende varım” bilindiği gibi STK’lar da değişik görevler alarak, Kartal’da Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Birliği Şube Başkanlığını 2013-2015 yılları arasında sürdürdüm.
Kartal’da yakaladığımız iktidarı Tüm Yurta yakalamak adına ve var olan %25 oy oranıyla yetnmeyip CHP’nin oylarını % 50 ‘lere çıkarmak için geliyorum. Bunu Kartal’dan başlatacağım ben ve yönetimim bu bilinçle çalışıp bundan sonra iktidar olmak adına hayaller kurmayı bırakıp gerçekleşmesi için somut adımlar atacağız.
25 yaşımdaan beri Partim için hizmet etmekteyim ve ömrümün sonuna kadarda edeceğim Başkanlığı kazansamda kazanamasamda yine yoluma devam edeceğim.
Mahalle çalışmalarımız sürmektedir , delegelerimizle ve partililerimizle bir araya gelip neler yapabiliriz onları konuşuyoruz. Benim başkanlığım dönemimde bu tip toplantılar artacak ve ağırlayacağımız hatiplerimizle Partimizi ve yapmak istediklerimizi dah çok kitlelere anlatacağız ve iktidar yolunda hızla ilerleyeceğiz.
katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederek sözlerimi tamamlıyorum ve diğer Başkan arkadaşlarıma da başarılar diliyorum”.. Dedi ve konuşmasını bitirdi.

Hbar-Foto: Nuray Yılmaz


DSCF3045
DSCF3040 DSCF3041

Galeri
📆 28 Kasım 2015 Cumartesi 22:33   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR