MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Flaş, Genel, Manşet, Toplum » İçişleri Bakanı Soylu’dan terörle mücadelede kararlık mesajları
İçişleri Bakanı Soylu’dan terörle mücadelede kararlık mesajları

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terörle mücadelede kararlık mesajları vererek, “5 metre karda bugün 250 operasyon yapıyor bizimkiler.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terörle mücadelede kararlık mesajları vererek, “5 metre karda bugün 250 operasyon yapıyor bizimkiler. Her tarafta operasyondalar, inlerini bulmak onları etkisiz hale getirmek için” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Avcılar’da AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Dr. İbrahim Ulusoy ile birlikte 3 ayrı programa katıldı. Bakan Soylu ve Başkan Adayı Ulusoy, sırasıyla Kadın Seçmenlerle toplantı, Avcılar’da miting ve Kanaat Önderleri ile bir araya geldi.

“Dağlarda 700 terörist kaldı”

Terör örgütlerinin dağlardaki varlıklarının büyük bölümünün temizlendiğini ifade eden Bakan Soylu, “Dağlarımızda 15 bin terörist vardı. İnsanlarımızın huzurunu bozuyorlardı. Ülkemizi bölmeye parçalamaya çalışıyorlardı. 700 kaldı, hadi kafalarını bir çıkarsınlar bakayım. Aslanlarımız, Judi’de, Gabar’da, Tendürekte Tunceli Pülümür’de bilmenizi istiyorum, adam arıyorlar adam bu millete kan kusturanlara hesap sormak için” diye konuştu.

“Bugün, 5 metre karda 250 operasyon yapıyor bizimkiler”

Bakan Soylu, 3 ayrı programda yaptığı konuşmalarında önemli mesajlar verdi. Soylu ilk programda yaptığı konuşmasında HDP’li Pervin Buldan’ın sözlerini eleştirerek, “ Diyor ki, ‘Verilecek her oy 40 yıllık mücadelemize yapılacak katkıdır’ 40 yıllık mücadelesi ne zaman başlamış, PKK’nın tarihi ile başlamış. Yani bir atılacak oy ile beraber PKK terör örgütünü eşleştirecek kadar zavallı duruma aciz duruma ve üzülerek ifade etmek istiyorum ki bir istismar durumuna kadar gitmişler. 5 metre karda bugün 250 operasyon yapıyor bizimkiler. Her tarafta operasyondalar, inlerini bulmak onları etkisiz hale getirmek için.. Onların bu ülkeye bir daha bedel ödetmesine müsaade etmemek için fedai can etmeyi kendi gönüllerine almış evlatlarımız var. Kime güveniyor evlatlarımız biliyor musunuz sizlerin 50 gramlık oy pusulalarınıza” dedi.


📆 28 Şubat 2019 Perşembe 23:45   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR