MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Büyükşehir, Genel, Manşet, Toplum » İBB, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’I AĞIRLAMANIN ONURUNU YAŞADI
İBB, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’I AĞIRLAMANIN ONURUNU YAŞADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti. Mevlüt Uysal, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı kapıda karşıladı. Cuma namazını Süleymaniye Camisi’nde kılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne geçti. Cumhurbaşkanına, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, İstanbul Valisi Vasip Şahin, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak ve Fatih Belediye Başkanı Hasan Suver eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Belediye Başkanlık Makamında Şeref Defteri’ni imzaladı ve İBB Başkanı Mevlüt Uysal ile görüştü.

Erdoğan Şeref Defteri’ne şunları yazdı: 
Bugün 25 Mayıs 2018
Uzun bir aradan sonra Mübarek Ramazan ayında Büyükşehir Belediyemizi ziyaret fırsatı buldum.
Başkan ve ekibine üstün başarılar diliyorum.
Selam ve sevgilerimle…

Erdoğan, iki saate yakın süren ziyareti esnasında belediye başkanı olduğu dönemden mesai arkadaşları ile de sohbet etti. Ziyaretin sonunda günün anısına İBB Başkanı Mevlüt Uysal, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bir tablo hediye etti.
Ziyaret sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’a belediye binasından çıkışta vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu. Vatandaşların yanına giden Erdoğan uzun bir süre vatandaşlarla sohbet etti ve fotoğraf çekildi. Erdoğan İBB’den sevgi gösterileri ile uğurlandı.

ZİYARET SONRASI UYSAL BASINA AÇIKALAMA YAPTI

Ziyaretin ardından basın mensuplarına açıklama yapan İBB Başkanı Mevlüt Uysal, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyaretinde eski günlerini yad ettiğini, eski dostlarıyla karşılaştığını söyledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yeni dönemdeki hedefleriyle ilgili olarak da konuştuklarını dile getiren Mevlüt Uysal, Atatürk Havalimanı’nın yerine yapılması planlanan park projesinden dolayı kendisine müteşekkir olduklarını söyledi.

Uysal, “İstanbullu olarak kendisine müteşekkiriz. Seçim beyannamesinde sadece İstanbul’a değil, bütün Türkiye’ye millet bahçeleri projeleri başlatıldı. Bizim için en büyük sevinç kaynağı, Atatürk Havalimanı’nın millet bahçesi olarak tamamının park olarak ayrılması, bu İstanbulluları, hepimizi çok mutlu etti. Öncesinden zaten bizden bilgileri talep edilmişti, İstanbul’un diğer yerlerinde de park nerelerde açılabilir onları da arz etmiştik. Çırpıcı Çayırımız var 600 dönümlük, onların çalışmaları var. İnşallah İstanbul’da millet bahçeleri oluşacak” diye konuştu.

📆 26 Mayıs 2018 Cumartesi 21:57   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR