MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Gençlik, Genel, Kartal, Manşet, Toplum » Her Çocuk Bir Fidan, Her Fidan Bir Orman
Her Çocuk Bir Fidan, Her Fidan Bir Orman

Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası nedeniyle Cumhuriyet halk Partisi Kartal İlçe Başkanlığınca fidan dikim etkinliği yapıldı.

 

Etkinlik Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebinin konuşması ile başladı ,Çelebi konuşmasında şu ifadelere değindi,
“Dünyanın ve ülkemizin en önemli servetleri olan ormanlar, ekolojik yapının korunmasında başlıca denge unsurudur.

Birçok canlı türünün doğal yaşam alanını oluşturan, erozyon oluşumuna ve sellere engel olan ormanlar, dünya nüfusumuzun hızla artması ve sanayileşmenin olumsuz etkisiyle hızla yok olmaktadır. Bu durumun bilincinde olan bizler, gelecek nesillere yaşanılabilir bir dünya bırakmak için her zaman olduğundan daha fazla ağaçlandırma yapmak mecburiyetindeyiz ifadelerini kullandı.

Gerçekleştirilen etkinliğe , (CHP) Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi ve yönetim kurulu Üyeleri,Kartal Belediye Başkanı Op.Dr Altınoköz ,Kartal Belediye Başkan Yardımcılarından Hüsni Yeşilyurt,Gökhan Yüksel,Cengiz Türkmen, ADD Kartal Şube Başkanı Kemal Aslan,(CHP)Kartal İlçe Yöneticileri, (CHP)Kartal Kadın Kolu Başkanı Ve Yönetim kurulu Üyeleri,)CHP)Kartal İlçe Gençlik Kolu Başkanı Tolag Gökçe Ve Yönetim kurulu Üyeleri,(CHP)İstanbul İl Başkan Yardımcısı Baki Aydöner,İstanbul İl disiplin kurulu üyesi Erdoğan Demir,ve birçok partili üyeler katıldı..

Fidan dikme etkinliğine yaklaşık yüz öğrenci ve veli katıldı..isimleri verilen her fidan minik ellerin heyecanlı yürekleriyle toprakla buluşurken çocukların mutluluğu gözlerden okundu..Her çocuk bir fidan, her fidan bir orman yazılı dövizlerle Orman Haftasını kutlayan çocuklar gözlerinde ve akıllarında dikmiş oldukları fidanların büyümesi ve onların ağaçları olmasını düşünerek mutlu ayrıldılar..

Etkinlik kapsamında fidan dikimine katılan öğrencilere sertifika ve içicek meşrubat  dağıtıldı.

Haber Foto;Nuray Yılmaz

 

Galeri
📆 31 Mart 2018 Cumartesi 00:23   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR