MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Politika, Toplum » HASAN GÖKKAYA; ”ONURLU BİR YOLA ÇIKTIM”
HASAN GÖKKAYA; ”ONURLU BİR YOLA ÇIKTIM”

HASAN GÖKKAYA; MALTEPE BELEDİYE BAŞKANLIĞINA TALİBİM

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Maltepe Belediye meclis üyesi ve meclis Başkan Vekili Hasan Gökkaya,Maltepe’de bulunan Kıyı oba kafede bölge basınıyla bir araya geldi.Düzenlenen toplantıda Maltepe Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Gökkaya ”Onurlu bir yola çıktım,Maltepe’ye borcumuz var ve bu borcumu ödemek için bu onurlu göreve talip oldum dedi”.

31 Mart yerel seçimleri yaklaştıkça heyecan da artıyor, Maltepe CHP’de belediye başkan aday adayları da belli olmaya  . Toplamda 15 Aday Adayı bulunan Maltepe ilçesinde, CHP’den Hasan Gökkaya’da, aday adaylığı başvurusu yaparak belediye başkanlığına talip oldu.

Maltepe Spor Kulübü Başkanı Atilla Çaycı, Maltepe Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Bayram Behram Kaçar, Eski Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Nail Çiftçi, CHP Kartal Belediye Başkan Aday Adayı Harun Özdemir ve birçok misafirleri ile birlikte 15 Kasım 2018 perşenbe günü Sabah kahvaltısında Basınla bir araya gelen Gökkaya, toplantıda önemli konulara değindi.

Hasan Gökkaya basın toplantısında söz alarak şu ifadelere yer verdi.

Gökkaya ;”Maltepeye borcumuz var”

47 senedir Maltepede yaşadığını dile getiren Gökkaya maltepe bizim yuvamız ve bizim Maltepeye borcumuz var ,benim belediyecilik anlayışım Sosyal belediyecilik anlayışıyla kalıcı,çağdaş ve bilimsel çözümler üreten bir belediyeciliktir dedi.

Maltepe Bizim Evimiz…

Maltepe Belediyesi Bizim Belediyemiz…

Bütçesi ile Personeli ve İmkânları Bizim Siyaseten Namusumuz…

Maltepe Belediyesi Bizim Yüz akımız…

Maltepe Belediyesinin tüm kaynaklarını kamuya hizmet edecek şekilde yeniden yapılandırmak ve yüzyılımıza yakışan çağdaş belediyecilik hizmeti vermek istiyorum…

Maltepe Belediyesinde Oluşturacağımız 5 Yıllık Yönetim ile;

Partimizin, Halkımızın, Hemşehrilerimizin ve Komşularımızın örnek bir belediyecilik modeli olarak Maltepe Belediyesini gururla anlatmaları sağlamak istiyorum…

Maltepe Belediyesini kısa bir zamanda;

Kendi binasında hizmet veren, borçsuz, mülkleri ve büyük ölçekte hizmet birimleri olan örnek Sosyal Demokrat Belediye haline getireceğim.

“Benim Belediyecilik Anlayışım; Sosyal Demokrat Belediyecilik Misyonu ile Kalıcı, Çağdaş ve Bilimsel çözümler üreten bir Belediyeciliktir.“

 

MALTEPE HALKINA SÖZ VERİYORUM.

• Hizmet Dönemi içeresinde Maltepe Belediyesinin tüm borcunu ödeyerek, Maltepe Belediyesini BORÇSUZ, MALİ, İDARİ ve SİYASİ olarak İYİ YÖNETİLEN bir belediye haline getireceğim.

• Başkanlığım süresince hiçbir Belediye Mülkünü satmayacağım.

• Maltepe’de yoğun bölgelerden başlayarak mahallelerin ihtiyaç duyduğu mekânları, hizmet alanlarını ve hizmet birimlerini vatandaşlarımızın yürüme mesafesinde çözmek için yeni arsa ve binaları Maltepe Belediyesine kazandıracağım.

• Maltepe Belediyesinde yapılacak tüm projelerde kamu yararını gözeteceğim.

• Yapılan tüm işler Belediye Meclisi, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları, Halk ve diğer kurumlar ile şeffaf ve katılımcı bir şekilde paylaşacağım.

• Her Belediye Meclisinde, Belediye’de yapılan tüm imar ve planlama tadilatları hakkında Meclis üyelerine ve halkımıza bilgi verecek ve onların takdirini almayan hiçbir projenin Belediyemizden geçmesine izin vermeyeceğim.

• Her meclis toplantısında Maltepe Belediyesinde gerçekleşen ihalelerin isimlerini, yaklaşık maliyetlerini, ihalenin kaç liraya verildiğini ve kimin aldığını tek tek okuyarak halkla paylaşacağım.

• Maltepe Belediyesinde yapılan kiralamalar ile protokollerin tamamını gerçekleştiği tarihteki Belediye Meclis toplantısında açıklayacağım.

• Her Belediye Meclis Toplantısında o aya ait olan belediye borç miktarını halkla paylaşacağım.

• Belediye Meclisini katılımcı anlayışla, bir danışma ve karar merkezi olarak görecek ve yerel demokrasinin olmazsa olmaz bir kurumu olarak yasal ve demokratik tüm icra mekanizmalarının işletilmesini sağlayacağım.

• Maltepe Belediyesi Ana Hizmet Binasını Belediye imkânları ile açık ihale yaparak 24 ay içersin de Maltepe Halkının hizmetine sunacağım.

• Maltepe Belediyesince başlanan ancak çeşitli nedenlerle başlanamayan, bitirilmeyen tüm projeleri 2 yıl içersin halkın kullanımına açacağım.

• Maltepe İlçesi geneline yayılan çeşitli isimlerde farklı binalarda hizmet veren sosyal hizmet birimlerinin tamamına yönelik olarak yeniden bir yapılanma gerçekleştireceğim.

• Maltepe’de ihtiyaç duyulan tüm sosyal belediyecilik hizmet birimlerinde aynı kalite ve amaç içinde çalışan dinamik bir kadro ile etkin bir belediyecilik yapılmasını sağlayacağım.

• İlçe genelinde dağılmış ve farklı müdürlüklerce yönetilen tüm hizmet birimleri tek bir çatı altında etkin hizmet birimleri haline getirilecektir.

• Sosyal Belediyecilik Merkezlerinin 3.sahıslar tarafından işletilmesine, yönetilmesine ve ticarete konu yapılması ortadan kaldıracağım.

• Çocuklara, Gençlere, Kadınlara, Yaşlılarımıza, Hemşerilerimize ve Engellilerimize yönelik projeler sivil toplum kuruluşlarının katılımları ile şekillendirilecek ve bu merkezlerde gerçekleştirilecektir.

• Maltepe’de yaşanan imar ve planlama sorunları ile kaçak yapılaşmalar, riskli yapılar ve ihtiyacı karşılamayan yapılaşmalara karşın emlak, imar, planlama ve riskli yapı birimleri bünyesinde oluşturulacak kentsel dönüşüm-tasarım merkezimizde parsel bazlı değil ada bazlı sosyal donatılarını sağlamış çağdaş dönüşüm projeleri oluşturulmasını sağlayacağım.

• Belediye Şirketlerindeki tüm hizmet dışı personelin görevine son verecek ve liyakat sahibi ve proje yönetebilecek, üretebilecek teknik personel ile analiz, etüt, tasarım, finansman ve uygulama kabiliyeti geliştirilmiş bir yapı ile Belediye Başkanlığımız kontrolünde uygulama süreçlerine geçilmesini sağlayacağım.

• Belediyemizin hizmet alanı kapsamında bulunan mahallerde, kültürel ilişkilerin geliştirilmesi ve kültürel değerlerin korunması konusunda gerekli çalışmalar gerçekleştirilecek bu çalışmalara üniversitelerin, kamu kurulu niteliğindeki meslek kuruluşlarının, sendikaların, sivil toplum kuruluşları ve uzman kişilerin katılımını sağlanacaktır.

• Mesleki ve beceri kurslar ile çeşitli spor dallarında kurs ve etkinlikler düzenlenecek, kültür ve tabiat varlıkları ile tarihi dokunun kent/ ilçe tarihi bakımından önem taşıyan mekanlar korunmasını sağlayacağım..

• Maltepe halkına yönelik sağlık, eğitim, spor, çevre, sosyal hizmet ve yardım, kütüphane, hizmetleriyle yaşlılara, kadınlara ve çocuklara, özürlülere yoksul ve düşkünlere yönelik hizmetlerin yapılmasında ilçede dayanışma ve katılımı sağlamada, hizmetlerde etkinlik ve verimliliği arttırmak amacıyla gönüllü kişilerin katılımına yönelik programlar gerçekleştireceğim.

Maltepe Belediyesini Başkanlığım Döneminde;

“Kendi Binasında hizmet veren, borçsuz, mülkleri ve büyük ölçekte hizmet birimleri olan şeffaf ve katılımcılık ilkeleriyle; mali, idari ve siyasi olarak iyi yönetilen, örnek ve gurur duyulan Sosyal Demokrat Belediye haline getireceğime söz veriyorum.

HASAN GÖKKAYA KİMDİR?

1966 yılında Erzincan’da doğdum. 47 yıldır İstanbul, Maltepe’de ikamet etmekteyim.

Üniversite tahsilim devam etmekte olup Anadolu Üniversitesi, İşletme Fakültesi, İşletme Bölümü son sınıf öğrencisiyim.

Evli ve 2 çocuk babasıyım. Eşim Matematik Öğretmenidir.

1995 yılında Aile Şirketimiz olan Gökkaya Boya ve İnşaat Sanayi Tic. Ltd. şirketinin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanıyım ve bu görevim devam etmektedir.

Maltepe Spor ve Gülsuyu Spor Kulübünde futbol oynadım ve bu iki spor kulübünün tüm kadrolarında görev aldıktan sonra her iki Spor Kulübünün As Başkanlıklarını da yaptım.

2007 yılı Genel Seçimlerinde 1.Bölge Milletvekilliği Aday Adaylığı, 2009 yılı Yerel Seçimlerinde Sayın Genel Başkanımız talimatı ile Sultanbeyli İlçesinde 1.sıra Belediye Meclis Üyesi adayı oldum ve Sultanbeyli SKM Başkanlığı yaptım.

2014 yılından beri Maltepe Belediyesinde Meclis Üyesi olarak görev yapmaktayım.

Belediye Çalışmaların her aşamasında etkin görev aldım. Belediyemizin sivil toplum kuruluşları temsilciliklerinde bulundum, birçok belediye projesinin gerçekleştirilmesinde aktif görev aldım. Meclis Üyeliği görevimin yanında Belediye Başkan Vekilliği ve Belediye Meclis Başkanlığı görevlerinde bulunuyorum.

Maltepe’de, İBB ve diğer yatırımcı kuruluşların yaptığı ve kent suçu kapsamında sayılabilecek yaklaşık 20 projeye karşı şahsi olarak hukuk mücadelesinde bulundum. Maltepe’de şehircilik ilkelerine ve kamu yararına aykırı olan 14 projenin hukuk yoluyla iptalini sağladım.

Bu konularda yapmış olduğum mücadelem devam etmektedir.

Tüm siyasi yaşamım içinde ekip çalışmasına inanarak, ortak değerlerin oluşturulmasına hizmet edecek bir anlayışla çalıştım. İnandığım değerler, Maltepe’ye olan saygım, Maltepe’ye daha iyi hizmet aşkı ile çıktığım bu yolda aynı düşünce ve inançla Maltepeliler ile ortak akıl ile oluşturulmuş bilimsel, çağdaş ve uzun süreli çözümler üreten bir yönetim anlayışıyla hizmet edeceğimize söz veriyorum.

Galeri
📆 16 Kasım 2018 Cuma 12:58   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR