MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet, Toplum » ”Halkın Partisinden Cumhuriyet ve Kazanımları Konulu Panel”
”Halkın Partisinden Cumhuriyet ve Kazanımları Konulu Panel”

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanlığı ”Cumhuriyet Ve Kazanımları” Konulu Panel düzenledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Başkanlığınca düzenlenen ”Cumhuriyet Kazanımları” konulu Panel 11 Nisan Çarşamba saat 19;oo’da Kartal’da bulunan Bülent Ecevit Kültür Merkezinde Gerçekleşti..

 Panele konuşmacı olarak Gazeteci Yazar Tevfik Mustafa Kızgınkaya ,Ressam  Bedri Baykam Katıldı..

Açılış konuşmasını Kartal İlçe Kültür’den sorumlu başkan Yardımcısı Nebahat Yeleser gerçekleştirdi.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan panelde konuşmacıların Özgeçmişleri okundu.

(CHP)Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi söz alarak Açılış konuşması yaptı.

 

Çelebi konuşmasında şunlara değindi; Cumhuriyet, halkın egemenliğine dayanan bir yönetim şeklidir.

Cumhuriyet, halkın devlet yönetiminde söz sahibi olmasıdır. Cumhuriyet bir yönetim şeklidir. En iyi şekilde çalıştığı rejim demokrasi olarak tanımlanmaktadır. Cumhuriyet bütün sistemleriyle ve kurumlarıyla halkın sosyal refahının yükselmesinde ve ekonomik gelişmelerin yaşanmasında da önemli etkilere sahiptir ifadelerini kullandı .

Panel konuşmacıların sahneye davetiyle başlamış oldu.Öncelikle konuşmacı olarak gazeteci yazar Tevfik Mustafa Kızgınkaya söz alarak Cumhuriyetin 1923 yıllarından bu zamana kadar olana sürece ve tarihe dikkat çekti..İkinci konuşmacı , Sanatçısı Bedri Baykam Cumhuriyetin önemine ve Tarihte yaşanılan olaylara farklı bir pencere açarak Neler kazandığımızı ve neleri kaybetmek üzere olduğumuzu gözler önüne serdi..

Panele ;Kartal Beldiye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz,Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel, (CHP) İstanbul İl Başkan Yardımcılarından Özgür Nas,Baki Aydöner,İstanbul İl Disiplin Kurulu Üyesi Erdoğan Demir,Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi ve yönetim kurulu üyeleri,CHP Kartal Gençlik kolu başkanı Tolga Gökçe ve yönetim kurulu üyeleri,(CHP) Kartal Kadın Kolu Başkanı Nejla Erdem ve yönetim kurulu Üyeleri, (CHP)Kartal Geçmiş dönem Kartal ilçe Başkan adayı Dursun Sabancı,Cumhuriyet Halk Partililer katıldı..

Son zamanlarda izlediğim en anlamlı Paneldi,gönlüm isterdiki Salon hınca hınç dolsun Cumhuriyet Ve kazanımları konulu panele büyük katılım olması gerekirdi diye düşünüyorum.

Böylesi anlamlı bir paneli bizlerle buluşturan CHP Kartal İlçe Başkanlığını,Kartal İlçe Kültürden sorumlu Başkan Yardımcısı Nebahat Yeleser’i tebrik ederiz..

Panel konuşmacılara çiçek taktimi sonrasında son buldu.

Galeri
📆 11 Nisan 2018 Çarşamba 23:51   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR