MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Alt Manşet, Belediye, Flaş, Kartal, Manşet, Politika, Toplum » HALKIN BAŞKANI HALKIN ARASINDA
HALKIN BAŞKANI HALKIN ARASINDA

Demokrat Parti Kartal Belediye Başkan aday adayı Müslim Şahanoğlu çalışmalarını sürdürüyor. Deneyimli Siyasetçi Şahanoğlu bir gününü bile boş geçirmiyor. Hergün evinden saat 8.00’de çıkan Müslim Şahanoğlu gerek esnaf ,gerekse yolda beraber yürüdüğü Kartal Halkı ile birebir görüşmelerde bulunuyor. onlarla parklarda,sokakta,kahvehanelerde oturup sohbetler ediyor,onların Kartal ile ilgili sorunlarını dertlerini dinliyor.
Perol iş mahallesine kurulan Çarşamba pazarında halka tanışma turu yapan DP Kartal Belediye Başkan aday adayı Müslim Şahanoğlu halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı,boynuna sarılı öpenler bizler Demokrat partiyi özledik ne olur bişeyler yapın ve gelin artık dileklerinde bulundular.
”Müslim Şahanoğlu ben Kartal halkına hizmet etmeye yemin ederek yola çıktım ve Partimin şu anki durumu beni yıldırmıyor ben Kartal’da Belediye Başkanlığını kazanacağıma inanıyorum ve gerek Kartal İlçe Yönetimim ve İlçe Başkanım gerekse kendim olarak bu azmi kendimizde görüyoruz.
Kartal halkına şunu söylüyorum gelin el ele verelim CHP ve Ak Partinin kendi aralarında ettiği kavgaların esiri olmayalım gelin hep beraber eski günlerimize geri dönelim gelin Kıratı Kartal’dan beraber şahlandıralım”.

Galeri
📆 11 Ekim 2013 Cuma 22:00   ·   💬 4 yorum   ·  

“HALKIN BAŞKANI HALKIN ARASINDA” için 4 yanıt

  1. Turgut dedi ki:

    Bravo Baskan!!!

  2. Ebru Ozen dedi ki:

    Kalbimiz sizinle !!

  3. Levent dedi ki:

    İşte Halk adamı diyorum

  4. Aynur dedi ki:

    İşte bu diyorum tebrik ediyorum sizi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR