MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » ”Halk Havuzlu Parkı Sevdi”
”Halk Havuzlu Parkı Sevdi”

Kartal Belediyesinin Yakacık Mezarlığının yakınında inşa etmiş olduğu HAVUZLU PARK vatandaşların ilgi odağı oldu.Yaklaşık 20 dönüm arazi üzerinde yapımı gerçekleşen ve yeşillendirilen Yakacık HAVUZLU PARKIN bazı eksikliklerinin olması ve resmi açılışının yapılmamasına rağmen İstanbul-un bazı ilçelerinden gelen ve BÖLGE halkının da bütün gününü dinlenerek geçirmeye başladığı güvenli bir yer olarak dikkat çekmeye başladı.
BÖLGE ADINA ÖNEMLİ BİR HİZMET
Anadolu yakasının en büyük ve doğal güzelliklere sahip bir parkı olarak vitrine çıkan HAVUZLU PARKI HALK SEVDİ. Yaz mevsimine henüz girilmemesine rağmen vatandaşların çoluk çocuk cümbür cemaat akın akın geldiği HAVUZLU PARK-ın Ayazma,Koru ve Şeker Suyu PİKNİK alanlarının yerini almaya başladığı gözlemlendi. Özellikle dedelerin ve anneannelerinin torunlarını gezdirmek, hava aldırmak ve dinlendirmeleri noktasında tercih etmeye başladıkları Yakacık HAVUZLU PARK Yaz mevsiminin başlaması ve okulların tatil edildiğinde ziyaretçi patlaması beklenildiği kaydedildi.
GÜVENLİK ALTINDA 
Telefonla görüştüğüm Kartal Belediyesi PARK ve BAHÇELERDEN sorumlu Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel, HAVUZLU PARKIN daha tam olarak tamamlanmadığını ve resmi açılışının yapılmadığını hatırlattı ve” Belediyemizce bir zamanların Sayfiye semti Yakacık-a inşa etmiş olduğu HAVUZLU PARKIMIZ henüz son rötuşları yapılmaktadır. Parkımızın bünyesinde yeşil alanlar,gezi alanları, oturma ve oyun setleri,Kafeterya ve içinde kırmızı renkli Japon Balıklarının bulunduğu TARİHİ HAVUZ parkımızın güzelliğine güzellik katmaktadır. Kısa süre için de bazı eksiklikler giderilecek ve park alanı ışıklandırılacaktır.Ayrıca WC yapılacak ve belli noktalara su muslukları oluşturulacaktır.Parkımıza gelen vatandaşlarımızın ellerini yüzlerini ve meyvelerini yıkayacak temiz ve sağlıklı su parkımızın içinde olacak. Yani parkımıza gelecek konuklarımızın özellikle güvenliği bizim için çok önemli dir.Şimdilik Bir güvenlik elemanımız HAVUZLU PARKIN güvenliğinden sorumlu olarak görev yapıyor.Yaz aylarında güvenlik sayısı artıracaktır.Halkımızın rahat ve huzurlu bir ortamda dinlenebilmesi için ne gerekiyorsa yapılacaktır” ifadesini kullandı.
Yüksel, Yakacık HAVUZLU PARKIN resmi açılışının yapılması çalışmalarının başlatıldığını da sözlerine ekledi.
ÇİÇEK EKİMLERİ DEVAM EDİYOR
Kartal Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Ziraat Yüksek Mühendisi Cemal Şahan, HAVUZLU PARKIN yeşillendirme ve çimlendirme çalışmalarının tamamlandığını bu aşamada yabani otların temizlenme çalışmalarının yanı sıra mevsimlik çiçeklerin ekilmeye başladığı bilgisini verdi.
Haber ;Fethi Satıcı

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, çim, gökyüzü, çocuk, ağaç, açık hava ve doğa
Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, gökyüzü, çim, açık hava ve doğa
Görüntünün olası içeriği: oturan insanlar, ağaç, masa, ayakkabılar, bitki, açık hava ve doğa
📆 19 Haziran 2018 Salı 00:29   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR