MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Alt Manşet, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » GÜLMÜŞ: ÖKSÜZ VE YETİM ÇOCUKLAR’IN YÜZLERİNİ GÜLDÜRMEYE DEVAM EDİYOR
GÜLMÜŞ: ÖKSÜZ VE YETİM ÇOCUKLAR’IN YÜZLERİNİ GÜLDÜRMEYE DEVAM EDİYOR

Göreve geldiği günden beri çocukların yüzünü güldüren, geçtiğimiz yıl Alaşehir’e gelerek çeşitli ziyaretlerde bulunan İstanbul’un Kartal ilçesinin Atalar Mahallesi Muhtarı Erhan Gülmüş, mahallesindeki öksüz ve yetim çocuklar için düzenlenen Aydın ve Kütahya gezisi programı çerçevesinde Alaşehir’i de ziyaret etti.

Kartal ilçesi Atalar Mahalle Muhtarı Erhan Gülmüş, mahallesindeki yetim ve öksüz çocukları her yıl tatile götürüyor. Muhtar Erhan Gülmüş ile beraberindeki çocuklar ve aileleri Ayvalık, Samsun ve Aydın ziyaretlerinin ardından bu kez de Kütahya’yı ziyaret etti. Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, İstanbul Kartal’a bağlı Atalar Mahallesi Muhtarı Erhan Gülmüş ile beraberindeki yetim, öksüz ve engelli 15 çocuk ile ailelerini konuk etti.

Heyetin Kütahya’daki ilk durağı Simav ilçesi oldu. Simav Kaymakamı Türker Çağatay Halim, Belediye Başkanı Süleyman Özkan ve muhtarlarla bir araya gelen Erhan Gülmüş ile çocuklar, Simav’da keyifli dakikalar geçirdi. Simav’daki çocukları da unutmayan Erhan Gülmüş onlar için hazırladıkları 15 koli kıyafet ve erzak kolilerini de ihtiyaç sahiplerine teslim edilmek üzere muhtarlara verdi.

Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan ziyarette çocuklara Simav’a özgü hediyeler ve oyuncaklar verdi. Ayrıca Başkan Özkan, Muhtar Erhan Gülmüş’e Kartal’da ikamet eden 45 kadını da önümüzdeki yıl Simav’ın kaplıcalarında ağırlama sözü verdi. Atalar Mahallesi Muhtarı Erhan Gülmüş ile beraberindeki çocuklar ve aileleri şehir merkezinde Vali Ahmet Hamdi Nayir ile eşi Münevver Nayir tarafından ağırlandı. Vali Ahmet Hamdi Nayir 2 günlük Kütahya ziyareti sürecinde çocuklarla yakından ilgilendi. Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmalarda Vali Nayir çocukların ve ailelerinde İstek ve arzularını dinledi, Atalar Mahallesi Muhtarı Erhan Gülmüş’e teşekkür etti. Kütahya’nın tarihi ve kültürel mekanlarını ziyaret eden çocuklar SERA Avm’de doyasıya eğlendi.

GÜLMÜŞ, VALİ NAYİR’E TEŞEKKÜR ETTİ

Vali Ahmet Hamdi Nayir ile eşi Münevver Nayir’e teşekkür eden Atalar Mahallesi Muhtarı, “38 yıllık yaşantımda tanıdığım en mütevazı insan Sayın Valimiz Ahmet Hamdi Nayir oldu. Programları sebebiyle tüm gününü bizimle geçiremedi ancak sık sık aradı. Çocuklarımızın durumunu, herhangi bir ihtiyacımızın olup olmadığını sordu. Göstermiş olduğu ilgi ve vermiş olduğu desteklerden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

“ALAŞEHİR’DE DOSTLARLA ÖZLEM GİDERDİK”

Ziyaret programı kapsamında Alaşehir’e de gelerek Piyadeler mahallesinde geçtiğimiz yılki ziyaretinde tanıştığı Piyadelerlilerle özlem gideren Muhtar Gülmüş, mahalle halkıyla sohbet edip, ziyaretler gerçekleştirdi.

Ziyaretler hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan Kartla Atalar Mahallesi Muhtarı Erhan Gülmüş, şu bilgileri verdi; “Atalar mahallesi muhtarlığı olarak 3 yıldır yetim ve öksüz çocuklarımızı her yıl bir yerde ağırlıyoruz. Bu yıl da sağ olsunlar Kütahya ve Aydın valilerimiz bizlere destek oldu. Kuşadası’nda Grand Belish’te Kütahya’da da Grand Çınar’da misafir edildik. 6 Nisan akşamı İstanbul’dan yola çıktık. 7 Nisan sabahı Simav’da olduk. Bizi kaymakam ve muhtarlar karşıladı. Simav’da 20 aileye gıda erzak ve kıyafet yardım kolileri götürdük. Sonra Kuşadası’na giderek bir gece orada kaldık. Sonra Kütahya’ya tekrar dönüş yaparken Alaşehir’in Piyadeler mahallesine uğradık. Burada bizi Piyadelerliler Gurubu’nun kurucusu Ali Bozkaya ve 3 yıl önceki gelişimizde tanıştığımız dostlarımız karşıladı. Bizleri bağırlarına basıp, ağırladılar. Piyadeler’de dostlarımızla özlem giderdik. Ziyaretlerimizde bizlerle yakından ilgilenen Kütahya Valimiz Ahmet Hamdi Nayır’a, Aydın Vali Yardımcımız Mustafa Ayhan’a teşekkür ediyoruz. Ayrıca Kartal Kaymakamımız Cemil Aksak, Kartal Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Ebubekir Taşyürek’e teşekkür ediyoruz”

KAYNAK: ALAŞEHİRDE GÜNDEM 

Galeri
📆 18 Nisan 2017 Salı 11:06   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR