MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Gökhan Yüksel’in birliktelik vurgusu partililerin takdirini topladı
Gökhan Yüksel’in birliktelik vurgusu partililerin takdirini topladı

CHP Kartal İlçe Başkanlığı Bülent Ecevit Kültür Merkezinde Belediye Başkan Aday Adayı ve Meclis Üyesi Aday Adayı tanıtım toplantısı düzenledi. Toplantıda söz alan Kartal Belediye Başkan Aday Adayı Ekonomist Gökhan Yüksel, konuşmasında birliktelik mesajı vererek partililerinin takdirini topladı.

Ekonomist Yüksel, “Burada hangi aday adayı arkadaşım bu ipi göğüslerse, hepimiz onun yanında omuz omuza mücadele edip, Kartal’daki iktidarımızı devam ettireceğiz” diye konuştu.

Bülent Ecevit Kültür Merkezinde düzenlenen ve Cumhuriyet Halk Partili vatandaşların yoğun katılım gösterdiği aday adayı tanıtım toplantısında konuşan Ekonomist Gökhan Yüksel, sırasıyla Kartal Belediye Meclis Üyeliği, Encümen Üyeliği, Encümen Başkanlığı, Belediye Başkan Yardımcılığı ve İBB Meclis Üyeliği görevlerinde bulunduğunu belirtti. Konuşmasının devamında Ekonomist Yüksel “Bu işin içerisinden, kalbinden geliyoruz. 2 yıl Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulundum. Sayın Belediye Başkanımız bizi görevlendirdi. Bizde bu görevi en iyi şekilde yapmaya çalıştık. Encümen üyeliği, ardından Encümen Başkanlığı göreviyle bürokrasi ve belediyeciliği daha iyi anladık. Bu görevlerle belediye yönetiminin tecrübesini yaşadık. Başkan Yardımcılığı görevimde de sokağa çıkarak, halkla bütünleşme fırsatı bulduk. Yaşadığımız kentte alt yapı sorununu çözdüğümüzde,  yeni bir yaşam alanı yarattığınızda ve kente yeni bir park kazandırdığınızda bunun ne kadar keyif verdiğini görme ve hissetme fırsatı bulduk ve bu his bize daha fazla hizmet etme şevki verdi. Bu işin kesinlikle ve kesinlikle gönül işi olduğunu anladık. Burada doğup ve büyüyünce, Kartal’ın herhangi bir sorununa çözüm üretince bunun ne kadar keyif verdiğini hissederek yolumuza devam ettik” dedi.

“Önceliğimiz kentin ihtiyaçları olacak”

Ülkenin ekonomik kriz içerisinde bulunduğunu ve Belediyelerinde bu krizden büyük bir şekilde etkilendiğini belirten Yüksel, “Bizi neler bekliyor? Sayın Başkanımın da belirttiği gibi yerel yönetimler ülkenin ekonomik krizden geçmesi nedeniyle zor durumda. Bu yüzden bu işlere bir ekonomistin el atması daha keyifli olacaktır. Gerekli yerlerde tasarruf yaparak ve önceliklerimizi kentin ihtiyaçlarına göre sıralayarak, çalışmalarımıza başlayacağız. Çevreye ve ekolojiye duyarlı, kentleşme ve yenileşmeye açık, kültür ve sanat faaliyetleriyle ön planda olan, teknolojiyi öne çıkaran bir Kartal’da; mutlaka ve mutlaka Kartal halkıyla en kolay şekilde iletişime geçen bir Belediye yaratmak için hep birlikte omuz omuza çalışacağız. Bunları yapmadık mı? Elbette yaptık. Biz daha iyisini yapmak için aday olduk ve bu yolda koşmaya hazırız. Gençliğin vermiş olduğu enerjiyle, teknolojiyle daha uyumlu sistemler ve yöntemleri hayata geçireceğiz. Kadınıyla, genciyle, yaşlısıyla, engellisiyle bütünleşeceğiz” dedi.

Birliktelik mesajı

Konuşmasında birliktelik vurgusu yapan Yüksel, bu vurgusuyla partililerinin büyük takdirini topladı. Ekonomist Yüksel, “Bugün Dünya Engelliler Günü, bunu sevgiyle aşabileceğimizi her ortamda sergileyip, bütün engelleri ortadan kaldıracağımızı hep birlikte göstereceğiz. Bu sevgi inanın şuan en ihtiyaç duyduğumuz şeydir. Lütfen birbirimizi sevelim. Burada hangi aday adayı arkadaşım bu ipi göğüslerse hepimiz onun yanında omuz omuza mücadele edip, buradaki iktidarımızı devam ettirmiş olacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerinde bulundu.

“Bu işe hazırız ve sizlerin iznini istiyoruz”

Kartal’ın her mahallesindeki eksikleri bildiğini ifade eden Yüksel, “463 bin kişiye ulaşan Kartal’da 20 mahalle, yaklaşık 2 bin 200 sokak ve cadde yer almaktadır. Hangi mahallenin neye ihtiyacı var biliyoruz ve bu eksiklikleri gidermeye hazırız.  Belediye’nin çok iyi bir Etüt ve Proje Müdürlüğü var. Görevdeyken bende buranın mutfağındaydım. Projeleriniz var mı? Diye soranlara yüzlerce projemiz var. Adaylaştığımız an bunların hepsini uygulayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bu işe hazırız ve sizlerin iznini istiyoruz” diye konuştu.

Galeri
📆 05 Aralık 2018 Çarşamba 00:40   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR