MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Flaş, Genel, Manşet, Toplum » Gökhan Yüksel Yakacık’ta Gönülleri Fethetti
Gökhan Yüksel Yakacık’ta Gönülleri Fethetti

CHP Kartal Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel Yakacık Çarşı Mahalle’sindeki CHP Mahalle Biriminde partililerle buluştu. Burada parti emekçileriyle sohbet eden Yüksel, ardından mahalle esnafını ve vatandaşları ziyaret etti. Esnafla kısa sohbetler eden Yüksel esnafın yaşadığı sorunları dinledi. 


Çevredeki vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Yüksel, buradaki temaslarını tamamladıktan sonra Kartal Belediyesi Halk Eğitim Merkezi ve Sosyal Kurslar Merkezini ziyaret etti. Eğitim alan kadınlarla sohbet eden Yüksel kısa bir konuşma yaparak, kadın emeğine dikkat çekti.

Yüksel konuşmasında, “Girişimci kadınlar kurdukları küçük işletmelerle yerel ekonomiye can suyu veriyor, kadınlarımızın belediyemizin halk eğitim merkezlerinde el emekleriyle ve aldıkları eğitimlerle geliştirdikleri becerilerini zamanla küçük işletmelere dönüştürmesi ve kazanç elde etmeleri bizim için amacımıza ulaşmanın mutluluğudur.” ifadelerini kullandı. 
Ardından Yakacık Yeni Mahalle Perşembe pazarını ziyaret eden CHP’nin Kartal Adayı Gökhan Yüksel, pazarcı esnafıyla ve alışveriş yapan vatandaşlarla görüştü. Pazarcı esnafının sorunlarına kulak veren Yüksel’e vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Yüksel buradaki ziyaretini tamamladıktan sonra Yakakent Sitesi ve Özlem Sitesi sakinleriyle bir araya geldi.

Galeri
📆 22 Şubat 2019 Cuma 16:56   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR