MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet, Toplum » GÖKHAN YÜKSEL GÖNÜLLERE DOKUNDU…
GÖKHAN YÜKSEL GÖNÜLLERE DOKUNDU…

CHP Kartal Belediye Başkan Adayı ekonomist Gökhan Yüksel seçim çalışmaları kapsamında ilk esnaf ziyaretini Kartal Üsküdar caddesinde gerçekleştirdi.


Kartal Belediye Başkan adayı Gökhan Yüksel eczanelerden simit fırınlarına, hırdavatçılardan kırtasiyelere kadar çok sayıda esnafı ziyaret ederek bol kazançlar temennisinde bulundu.

Ziyaret sırasında esnaflarla sohbetlerde bulunan Yüksel “Kent ekonomisinde esnafımızın çok büyük bir rolü var. Onlar hem piyasaları canlı tutmaya çalışıyor hem de istihdama önemli katkılar sağlıyor. Ancak büyük emekler ile açılan dükkanların ekonomik sıkıntılardan dolayı kapandığını da üzülerek gözlemliyoruz.

Tüm zorluklara rağmen esnaflığı layığı ile yapan Kartal esnaflarımıza hayırlı işler dilemeye devam edeceğiz Esnafımız, halkımıza hizmet verirken biz de belediyeyi tekrar kazandığımızda her zaman yanlarındayız ,Kartal esnafı kent meseleleri konusunda da oldukça duyarlı, bizlerle paylaştıkları fikirleri son derece değerli buluyorum. Gösterdikleri misafirperverlikten ötürü de teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.


Kartal esnafı ziyaretinden ve gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı teşekkürlerini iletti.  Ziyarette Gökhan Yüksel’e CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi’nin yanısıra İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı Bünyamin Balta ve yönetimi,CHP Kartal Gençlik Kolları Başkanı Beytullah Yılmaz,Balkanlar Derneği Başkanı Olcay Özgon ve partili üyeler eşlik etti..

Haber Foto Nuray Yılmaz

Galeri
📆 01 Şubat 2019 Cuma 21:40   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR