MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » Gökhan Yüksel, “Daha güzel bir Kartal yaratmak için fikir alışverişinde bulunuyoruz”
Gökhan Yüksel, “Daha güzel bir Kartal yaratmak için fikir alışverişinde bulunuyoruz”

Kartal Belediye Başkan Aday Adayı Ekonomist Gökhan Yüksel, Kartal Oto Sanayi Sitesi Yönetim’ini ziyaret etti. Kartal Oto Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Demirhan ve yönetim kurulu üyeleriyle sohbet eden Ekonomist Gökhan Yüksel, “Oda başkanlarımız, esnaf kuruluşları, sivil toplum örgütü temsilcileri ve halkımızla görüşerek, el birliğiyle daha güzel bir Kartal yaratmak için fikir alışverişinde bulunuyoruz” dedi.

 

Kartal Oto Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Demirhan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Kartal Belediye Başkan Aday Adayı Ekonomist Gökhan Yüksel, esnaf ve oda ziyaretlerine devam ettiğini belirterek, “Oda başkanlarımız, esnaf kuruluşları, sivil toplum örgütü temsilcileri ve halkımızla görüşerek, el birliğiyle daha güzel bir Kartal yaratmak için fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bugün Kartal Oto Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Demirhan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettik. Neden aday olduğumuzu ve adaylaştığımızda oto sanayi esnafına ne tür çalışmalarda bulunacağımızı Oda Başkanımız Hüseyin Demirhan ve yönetim kurulu üyelerine anlattık. İlgi ve alakalarından dolayı oda başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kartal Oto Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Demirhan ise “Kartal Belediye Başkan Aday Adayı Ekonomist Gökhan Yüksel’e çıktığı bu yoldu başarılar diliyorum. Kendisiyle başkan yardımcılığı yaptığı dönem içerisinde çokça güzel işler yaptık. Kartal Oto Sanayi esnafına büyük katkıları oldu. Ziyaretlerinden dolayı tüm Kartal Oto Sanayi esnafı adına kendisine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

📆 01 Aralık 2018 Cumartesi 14:47   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR