MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » Gökhan Yüksel: Anadolu Yakası Kartal’da nefes alacak
Gökhan Yüksel: Anadolu Yakası Kartal’da nefes alacak

CHP Kartal Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel, İSMMMO Kartal Temsilciliği ve Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği Kartal Şubesinin kahvaltısına katıldı. Etkinliğe Yüksel’in yanı sıra, İSMMMO Kartal Temsilciliği Başkanı Asuman Oymakçam ve Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği Kartal Şubesi Başkanı Yücel Arslan olmak üzere üyeler katıldı.

Etkinlikte bir konuşma yapan CHP’nin ve İYİ Parti’nin Kartal Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel, “İSMMMO Kartal Temsilciliği Başkanı Asuman Oymakçam ve Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği Kartal Şubesi Başkanı Yücel Arslan olmak üzere bir araya geldiğimiz herkese teşekkür ediyorum. Ben Gökhan Yüksel; Kartallıyım, Kartal’da doğup büyüdüm, 5 yıldır Kartal Belediyesi’nde belediye meclis üyeliği yapıyordum. 5 yıllık süre içerisinde, belediye başkan yardımcılığı, belediyede encümen başkanlığı gibi yerel yönetimlerin bütün kademelerinde görev aldım. 32 yaşındayım, İstanbul’un en genç belediye başkan adayıyım. Belediye başkan adaylığım, belediye içerisinde aldığım aktif görevler ve görev aldığım süre zarfında Kartal’daki sivil toplum kuruluşları ve derneklerle, mahallelerdeki esnaflarla, dolayısıyla Kartallılarla olan diyaloğum ve Kartallılarla olan dostluğum sebebiyle bir alternatif aday olarak ortaya çıktım. Şu anda Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayı olarak karşınızdayım. Bu bir tesadüf değil, bunun bir hikâyesi var. Adım adım ilerleyen bir süreç. En çok güvendiğim şey ise Kartallıların sevgisi, dostluğu.” dedi.

“Anadolu Yakası Kartal’da nefes alacak”

Belediye başkanı olması durumunda yapacaklarını kısaca anlatan Yüksel, “Amacım Kartal’da barışı, kardeşliği, dostluğu pekiştirecek ve Kartal’ı daha güzelleştirecek projelere imza atmak. İstanbul’un en genç belediye başkan adayı olmam vesilesiyle de güzel projelerimiz var. 10 yıllık süre zarfında Kartal Belediyesi’nin oturmuş bir kurumsal kimliği vardır. Son 5 yılda da içerisindeydim. Etüt proje müdürlüğü bana bağlıydı. Mutfakta ürettiğimiz onlarca proje var. Yeşille buluşturacağız sizi. Anadolu Yakası Kartal’da nefes alacak. Kültür & Sanatla buluşturacağız sizi, arttırarak. Güzel güzel projelerimiz var. Gençlerimizi sporla buluşturacağız. Bunların hepsi planlandı, programlandı. Belediyenin devam eden işleri var. İlk önce onları tamamlayıp, sizleri heyecanlandıracak güzel projelerimiz de olacak. Tabi bu noktada mali müşavirler odası benim için her zaman kıymetli olacak. Ben de iktisat mezunuyum. Finans yüksek lisansı yaptım. Kabul ederseniz, odanızın fahri üyesi de olabilirim. Bu güzel sabah kahvaltısında sözlerimi daha fazla uzatmak istemiyorum. Bu genç kardeşinize inanın, güvenin. Kartal’daki sosyal demokrat belediyecilik anlayışımız devam edecek.” ifadelerini kullandı

Galeri
📆 06 Şubat 2019 Çarşamba 13:53   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR