MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Gençlik, Genel, Manşet, Toplum » ”Gençler Güneşin Sofrasında Buluştular”
”Gençler Güneşin Sofrasında Buluştular”

Gençlerin Büyük Buluşması umut Vaadetti..

(CHP) Kartal Gençlik Kolları  Belediyesi etkinlik çadırında  bir etinlik düzenledi..

Gençlik Buluşması sloganıyla yola çıkan Cumhuriyet Halk Partsi Gençlik Kolları Kartal Belediyesine ait etkinlik çadırında gerçekleşti..

Müzik  dinletisiyle başlayan toplantı, 14 Nisan Şehitler haftası dolayısıyla Şehitler ve Mustafa Kemal Atatürk Anısına Bir dakikalık saygı duruşu ardında İstiklal Marşı okunmasıyla devam etti..

Açılış Konuşmasını (CHP)Kartal Gençlik Kolu başkanı Tolga Gökçe yaptı..

Gökçe konuşmasında şunlara değindi;Öncelikle cumhuriyet halk Partisinin neferleri genç kardeşlerim hoşgeldiniz,

Bugün burada görmüş olduğum manzara ,beni fazlasıyla mutlu etti çünkü burada cumhuriyetin gençlerini,burada dava gençlerini ve burada Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğini görmekteyim, Bu nedenle çok heyecanlıyım..Toplantımızın amacı ,Önümüzdeki zor süreci değerlendirmek ,sizlerle buluşmak dayanışma içerisinde olmaktır. Tekrar hepinize hoşgeldiniz diyorum bizler ”biriz bütünüz birlikteyiz ”birlikte başaracağız dedi..

Sırası ile  CHP Milletvekilleri Gürsel Tekin,Onursal Adıgüzel ve (CHP )Basın ve medyadan  sorumlu Başkan Yardımcısı  Doc.Dr.Hüsnü Süslü söz alarak konuşmalarını yaptılar.. 

Seçimlere az bir süre kala CHP,nin gençleriyle adeta Kartal’a çıkartma yaptığı yemekli toplantı CHP’ nin seçimlere hazır olduğunu ve başta Kartal olmak üzere Partilerini en iyi yerlere taşımak adına yarınların daha güzel olacağına inandıklarını ispat edercesine Güneşin sofrasını Kartala kurdular.

Gençlik buluşmasına katılanlar arasında;(CHP)Milletvekili Gürsel Tekin,(CHP) Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel,CHP il Gençlik kolu  Başkanı Burkay Düzce,CHP İl Başkan Yardımcısı Özgür Nas, Kartal Belediye Başkanı Op.Dr. Altınoköz, Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel,CHP il Disiplin kurulu üyesi Erdoğan Demir,CHP basın ve Medyadan sorumlu başkan yardımcısı Doç.Dr. Hüsnü Süslü,  Kartal Belediye Meclis Üyelerinden Av.Perihan Sevim, Nihal Korkmaz,CHP Kartal İlçe Yöneticilerinden İlçe Sekreter Süleyman Ülger,Nebahat Yeleser,Mert Polat,Şükran Tarhan,Özer Aydın,CHP Kartal Kadın Kolu Yönetimi,(CHP)mahalle birim temsilcileri, Ve Partili gençler katıldı..

Toplantı davullu zurnalı gençlerin birlik ve beraberlik halayları ile noktalandı..

Haber Foto :Nuray Yılmaz

 

 

Galeri
📆 14 Nisan 2018 Cumartesi 22:20   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR