MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Eğitim, Genel, Kartal, Manşet, Toplum » GENÇLER DOĞA KAMPINDA BİR ARAYA GELDİ
GENÇLER DOĞA KAMPINDA BİR ARAYA GELDİ

Kartal Belediyesi ve TEMA Vakfı Kartal İlçe Sorumluları, gençlerin doğayla buluşmalarını sağlamak amacıyla Genç TEMA Doğa Kampı etkinliği organize etti. Gençleri doğa ve ekoloji ile ilgili kavramlarla tanıştırmayı amaçlayan kamp, 19-21 Mayıs tarihleri arasında Büyükada Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşti. Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel de kamp alanını ziyaret ederek gençlerle bir araya geldi.

“Gençlerin çevre konusunda aktif olması amaçlanıyor”

Konuyla ilgili bilgiler veren TEMA Vakfı Kartal İlçe Sorumlusu Zuhal Solmaz, “19 Mayıs ruhuna yakışan bir şekilde gençlerin etkin katılımını sağladığımız bir kamp düzenledik. Eğitim niteliğindeki bu kampla katılımcıların; doğa ve ekoloji, çevre okuryazarlığı, biyolojik çeşitlilik ve doğa koruma gibi kavramlar konusunda farkındalığını artırarak çevre konularında aktif olmalarını sağlamayı hedefliyoruz. Konusunda uzman bilim insanlarının eğitimler vereceği kampa, yurdumuzun çeşitli illerinde çevre mücadelesine destek veren üniversite öğrencisi Genç TEMA’lar ve Kartal TEMA Gönüllüleri’nden oluşan 80 kişi katıldı. Katılımcılar ekolojik okuryazarlık, orman ekosistemi, biyolojik çeşitlilik, doğal denge, çevre kirliliği, savunuculuk çalışmaları gibi konularda teorik ve uygulamalı eğitimler aldı. TEMA Vakfı Kartal İlçe Sorumluluğu olarak gerekli eğitimleri organize ederek kampın planlamasını gerçekleştirdik. Bu süreçte bizlere kamp alanı, teorik eğitimler için konferans salonu ve kumanya tahsisi gibi konularda destek veren Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e teşekkür ediyorum” dedi.

Kampın sonunda Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel’e Kartal TEMA Gönüllüleri tarafından teşekkür mektubu takdim edildi. 

Galeri
📆 23 Mayıs 2017 Salı 13:33   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR