MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Gamze Yavuzer bende adayım dedi
Gamze Yavuzer bende adayım dedi

CHP İstanbul İl Başkanlığı tarafından yönetim kurulu üyelerinin istifasının ardından düşen Kartal Kadın Kolları Başkanlığına atanan Gamze Yavuzer 30 Kasım’da yapılacak olağanüstü kongrede başkan adayı olduğunu yaptığı basın açıklamasıyla duyurdu.

 

 

Gamze Yavuzer, Kadın kolları yönetiminin düşmesi ile parti tarafından atamayla geçici kadın kolları başkanlığını üstlenmiş, 30 Kasım seçimlerine kadar da boş kalan koltukta görevini yapacağını belirtmişti.

 

 

Daha önce aday olmayacağını söyleyen Gamze Yavuzer basın toplantısında yaptığı açıklamada : Aday olmayı düşünmüyordum çok talep geldi aday olmaya karar verdim. Örgüt beni nerede istiyorsa ben orada olmaya varım’’ dedi

 

 

Parti içinde ki yoğun baskı ve talep üzerine aday olmaya karar veren Yavuzer’in genç ve çalışkan olması başkanlık yarışında kendisini bir adım öne çıkarıyor. Yeditepe Üniversitesi’nde, Endüstri ve Sistem Mühendisliği Bölümünde idari uzman olarak çalışan Yavuzer, aynı zamanda sosyoloji alanındaki çalışmalarıyla tanınıyor.

 

 

Gamze Yavuzer Kimdir?

1981 Kartal doğumlu olan Gamze Yavuzer, önlisans eğitimini Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümünde, Lisans eğitimini ise İşletme Fakültesi İşletme Bölümünde tamamladı. Maltepe Üniversitesi Sosyoloji Anabilim Dalı Sosyoloji Bölümünde yüksek lisans eğitimine devam etmektedir.

 
2000 yılından itibaren İngilizce eğitim veren Yeditepe Üniversitesi’nde, Endüstri ve Sistem Mühendisliği Bölümünde idari uzman olarak çalışma hayatını sürdürmektedir.
Çorum, Mecitözü, Boğazkaya Derneği Genel Başkanlığı, Çorum Hitit Dernekleri İstanbul Federasyonu Genel Başkanlığı, Çorum Hitit Dernekleri Konfederasyonu Genel Sekreteri olarak görev yapmış ve şimdi ise Konfederasyon Genel Başkan Yardımcılığı görevini sürdürmektedir.

 
2014 yılı Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Belediye Meclis üyesi aday adayı olarak çalışmalara katılmış seçim sonucunda 23. sırada adayıdır.

 
Yavuzer adaylık açıklamasında şunları da söyledi:

 

Önümüzdeki günlerde 5 Aralık Kadının Seçme ve Seçilme Hakkının verilişinin 80. Yılını kutlayacağız. Bizim için çok değerli olan bu hakkı sonuna kadar en iyi şekilde kullanacağımızı bir kez daha belirtmek istiyorum.

📆 28 Kasım 2014 Cuma 18:10   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR