MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » FEN İŞLERİ MÜDÜRLERİ KARTAL’DA BULUŞTU
FEN İŞLERİ MÜDÜRLERİ KARTAL’DA BULUŞTU

 

 

Kartal Belediyesi’nin gerçekleştirdiği projeleri yerinde görmek isteyen çeşitli belediyelere mensup Fen İşleri Müdürleri, Kartal’da buluştu.

 

Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen inceleme gezisine İstanbul’un Silivri, Kadıköy, Maltepe, Bakırköy, Adalar ilçelerinin yanı sıra; Tekirdağ Süleymanpaşa, Tekirdağ Şarköy, Bandırma, Yalova ve Gelibolu belediyelerinin Fen İşleri Müdürleri katıldı. Kartal Belediyesi Büyükada Sosyal Tesisleri’nde konaklayan Fen İşleri Müdürleri, kısa bir sunumun ardından Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Apaydın ve Fen İşleri Müdürü Ayhan Taş’ın rehberliğinde Kartal’da devam eden projeleri inceledi. Ceviz Meydanı Sosyal ve Kültürel Aktivite Merkezi, Uğur Mumcu Kent Meydanı, Masal Müzesi, Yakacık Havuzlu Sokak Parkı ile Yaşlı Bakım ve Huzuevi projelerini yerinde inceleyen Fen İşleri Müdürlerine hem devam eden projeler hem de yapımı planlanan projeler ile ilgili ayrıntılı bilgi verildi.

 

Göreve geldiği 2009 yılından beri pek çok farklı projeye imza atan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün gerçekleştirdiği çalışmalar, diğer belediyelerin de ilgisini çekiyor. Bu kapsamda Kartal’ın geçirdiği değişim ve dönüşümü yerinde görmek isteyen 10 farklı belediyenin Fen İşleri yetkilileri, Kartal Belediyesi tarafından misafir edildi. Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Apaydın ve Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürü Ayhan Taş’ın eşlik ettiği organizasyonda Fen İşleri Müdürleri Kartal Belediyesi Büyükada Sosyal Tesisleri’nde ağırlandı. Adalar Belediyesi’nden Sevgi Ünsal, Kadıköy Belediyesi’nden Can Aksu, Bakırköy Belediyesi’nden Halis Karakaya, Maltepe Belediyesi’nden Faruk Barlas, Silivri Belediyesi’nden Mustafa Tuncay Doruk, Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi’nden Halit Ariş ve Şarköy Belediyesi’nden Ayşe Karakoç, Bandırma Belediyesi’nden Adil Beceren, Gelibolu Belediyesi’nden Sercan Eren Cenazoğlu ve Yalova Belediyesi’nden Hamit Kutlu’nun katıldığı inceleme gezisinde, Kartal Belediyesi’ni ise Başkan Yardımcısı Ali Apaydın’ın yanı sıra Fen İşleri Müdürü Ayhan Taş, Ulaşım ve Altyapı Şefi Doğan Uluç ve Nevrim Şamiloğlu temsil etti.  Tesislerde yapılan sunumda Kartal’ın tarihten günümüze geçirdiği değişim ve Kartal Belediyesi’nin gerçekleştirdiği projeler ile ilgili bilgi alan heyet, daha sonra yerinde inceleme yapmak üzere sahaya çıktı.

 

Fen İşleri inceleme gezisinin ilk durağı Ceviz Meydanı Sosyal ve Kültürel Aktivite Merkezi oldu. İki etaptan oluşan projeyle ilgili teknik bilgi alan ve sorular soran Fen İşleri Müdürleri, daha sonra hafriyat çalışması devam eden Uğur Mumcu Kent Meydanı projesini yerinde inceledi. Ardından Masal Müzesi’ni gezen heyet, buradaki eserler ile ilgili de bilgi aldıktan sonra henüz resmi açılışı yapılmamış olmasına rağmen güzel havanın da etkisiyle Kartallıların yoğun ilgi gösterdiği Yakacık Havuzlu Sokak Parkı’nda incelemelerde bulundu. Parkta bulunan havuzu yakından inceleyerek yine teknik bilgi alan heyet, daha sonra halen tefrişatı ve düzenleme çalışmaları devam eden yaşlı Bakım ve Huzurevi binasını ziyaret etti. Binada gerçekleştirilen enerji verimliliği ve yüzde 60 civarına varan enerji tasarrufu teknolojileri ile ilgili bilgi alan Fen İşleri Müdürleri, huzurevinin manzarasınaysa hayran kaldı. Kartal Belediyesi’nin düzenlediği inceleme gezisi 2 gün boyunca devam etti.

Galeri
📆 20 Mart 2018 Salı 14:52   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR