MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » “ERZİNCAN TANYERİ DERNEĞİ’NDEN BİRLİK VE BERABERLİK GECESİ”
“ERZİNCAN TANYERİ DERNEĞİ’NDEN BİRLİK VE BERABERLİK GECESİ”

Erzincan ili Tanyeri Nahiyesi Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Maltepe Kardelen düğün salonunda birlik ve beraberlik gecesi düzenledi.

Maltepede bulunan Kardelen düğün salonunda düzenlenen geceye; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcılarından Hüseyin Tozkoparan ve Gökhan Yüksel’in yanı sıra, Cumhuriyet Halk Partisi Kartal belediye başkan aday adayı Doç.Dr. Hüsnü Süslü, Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Sekreteri Süleyman Ülger,CHP Kartal İlçe başkan yardımcısı Nebahat Yeleser, Binali Atmaca,CHP Kartal kadın kolları başkanı Nejla Erdem ve Yönetimkurulu üyeleri, CHP Kartal belediye başkan aday adayı Yüksel Çiftçi,CHP Kartal belediye başkan aday adayı Yüksek mimar Oğuz Aykan,CHP Kartal belediye başkan aday adayı Harun Özdemir,Kartal Belediye Başkan aday adayı Ali Turabi Artuç,Orçul yöresi köy dernekleri federasyon platformu dernek başkanları, Erzincan refahiye dernekler federasyonu başkanı ve kadın kolları başkanı Kartal belediye meclis üyesi aday adayı Özlem Bulut,Kartal Belediye Meclis Üyesi aday adayı Ayhan Alkan,Kartal Belediye Meclis üyesi aday adayı Özkan Özdemir,Hasan Göktaş,Kartal Belediye Meclis üyesi aday adayı Veysel Can,Altaş Temizlik işleri Müdürü Mecnun Kaya,Adalar Belediye Başkan’ı,CHP İl Kadın Kolları Başkan’ı Yeşim Ağırman,Mimar iş adamı Metin Ağırman,İş adamı Aydın Kaya, Hüseyin caner Güler,Köy derneklerinin temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Kartal mahalle muhtarları, Dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

BÖYLE GECELER BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ TAZELER
Gecede Konuşma yapan Dernek Başkan’ı Veli Bal böyle geceler bizleri bir arada tutar ve birlik beraberliğimizi tazeler. Aynı yörenin insanları olarak gençlerimizin de kaynaşması ve tanışması adına da faydası olan gecelerin yararı büyüktür. dedi.
Gece yemeğe davet edilen sanatçıların programıyla sürdü.

Galeri
📆 20 Ekim 2018 Cumartesi 22:56   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR