Erzincan Refahiye Dernekler Federasyonu Kadın Kolları başkanlığı görevine getirilen Özlem Bulut Dernek binasında ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi..26.o5 2018 Cumartesi saat 14:00’da gerçekleşen toplantıda görev dağılımı yapıldı.Erzincan Rafahiye Dernekler Federasyonu Kadın Kolları başkanı Özlem bulut basın açıklaması yaptı..

Özlem Bulut’un basın açıklaması şöyle ;

Erzincan Refahiye Dernekler Federasyonu Kadın Kolları yönetimi basın toplantısına hepiniz hoşgeldiniz.

Ben Özlem Bulut. Baba ve anne tarafım Refahiye Camii Şerif Mahallesinden Hacı Yusuf Bayazıt’ın kızıyım. Refahiye Alapınar (Ofuz) köyünden Naci Bulut’un torunu Özgür Naci Bulut ile evliyim.
Marmara Üniversitesi I.I.B.F. İşletme bölümü mezunuyum. Evliyim iki oğlum var. Erzincan Refahiyeli olmaktan gurur duyuyorum.

l kurulu sonrası Kadın Kolları Başkanlığına görevlendirilmiş olmamdan dolayı gurur duydum.
O günden bugüne kadar Federasyon Kadın Kolları yönetimimizi oluşturma çalışmalarına başladık. İlk yönetim kurulu toplantısını yapmak adına bugün toplanmış bulunuyoruz. Her köy derneğinden bir kadının temsil edildiği kadın kolları yönetimimin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Birbirinden değerli kadın kolları yöneticilerimle çok güzel etkinlikler ve projeler gerçekleştireceğimize inanıyorum.

Refahiye Dernekler Federasyonu Kadın Kolları olarak birlik beraberlik içinde, Refahiye kadınına yakışır şekilde güzel projelere imza atacağız. Hayata geçirmeyi düşündüğümüz projelerimiz sevgi çemberinde hem eğitici öğretici kaynaştırıcı hem de sosyal sorumluluk bilincinde olacaktır.

Eredef Kadın Kolları olarak yardımlaşma ve dayanışma gücümüzle sevgimizi çoğaltıp paylaştığımız, yaralarımızı sardığımız, dertlerimize çözüm bulmaya çalışacağımız bir yönetim ortaya koyacağız. Refahiyeli kadınların becerisini, birleştirici gücünü içimizdeki renklerin güzelliğiyle birleştirerek bize yakışan etkinlikler ve sosyal sorumluluk projelerimizle her Refahiyeli bizden haberdar ederek daha fazla büyümeyi hedefliyoruz.

EREDEF Kadın Kolları yönetimimizi oluşturma çalışmalarında bana yardımcı olan başta EREDEF Genel Başkanımız Sn Mahmut Kumbar’a , Kadından Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sn Hatice Sarıbal’a, federasyonumuzun çok değerli Dernek Başkanlarıma çok teşekkür ederim.
Hepinize geldiğiniz için teşekkür ediyorum.

Refahiye Dernekler Fedarasyonu Kadın kolları Yönetimim şu şekilde oluşuyor.

*Özlem Bulut – Alapınar KöyüÖzlem Bulut – Alapınar Köyü
*Aysel büyükkahraman- Akbağ Köyü
*Emine Kale-Ağmusa Köyü
*Hülya Ateşoğlu- Arpayazı Köyü
*Saliha Kır – Bektaşlı Köyü
*Suzan Çil – Çatalçam Köyü
*Şehriban Şahin- Çukurçimen Köyü
*Gülizar Orakçı Çaltı Köyü
* Serpil Bal – Derebaşı Köyü
*Aysel Saç – Gazipınar Köyü
*Arife Aslan – Gümüşakar Köyü
*Zeynep Dağ – Gölköy
*Şehriban İçen – Gemecik Köyü
*Neriman İzci – Kadıköy
*Yasemin Duman- Kamberağa Köyü
*Saadet Özmen Körismail Köyü
*Sezen Temel Kürecik Köyü
*Çiçek Çelik- Leventler Köyü
*Nardane Piroğlu- Mendemebaşı Köyü
*Hasgül Yılmaz – Uludere Köyü1
*Saliha Camekan – Sıralı Köyü
*Hacer Boz – Yaylabeli Köyü
Yapılan oylama sonucunda
*Sn Suzan Çil Kadın Kolları Başkan Yardımcı

* Sn Şehriban İçen- Sekreter

* Sn Yasemin Duman- Sayman
* Sn Hacer Boz -Basın ve Medya sorumlusu olarak belirlendi..

Özlem Bulut ve yönetim kurulu üyelerini tebrik eder başarılar dileriz..Hayırlı olsun

İstanbul34gazetesi