MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet, Toplum » Erzincan Fefahiye Yaylabeli Lorut Köyü Derneği Görkemli Bir Törenle Açıldı.
Erzincan Fefahiye Yaylabeli Lorut Köyü Derneği Görkemli Bir Törenle Açıldı.

 Erzincan Fefahiye Yaylabeli Lorut Köyü Derneği Görkemli Bir Törenle Açıldı.

Kartal Yukarı mahalle  Kilise sokakta bulunan Dernek  merkezi  Açılışına katılım oldukça fazla oldu.

Muharrem Ayı olması dolayısıyla gerçekleşen Dernek  açılışında hem Aşure Lokması dağıtıldı hemde Dernekle iligil bilgiler verildi.

DESTEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜRLER

Açılış konuşmasını gerçekleştiren dernek başkanı Cemal Çoban  Öncelikle   Derneğimizin açılışında emeği geçen ,destek sunan herkese  çok teşekkür ediyorum.”dedi. Yası Matem Ayı olarak kabul ettiğimiz Muharrem Ayı dolayısıyla gerçekleştirdiğimiz Aşure Lokmamızı Allah Kabul etsin Dernek Açılışımıza gelerek bizleri onurlandırdınız sizlerede bu anlamda teşekkür ederim. Derneğimiz yeni fakat bizler çok güzel işlere imza atacağız Hepimize hayırlı olsun dedi.

BU AÇILIŞTA BULUNMAM BENİM İÇİN BÜYÜK MUTLULUK

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz; Yayla beli Lorut Küyü  Dayanışma Derneği’nin açılışında bulunmak, benim için büyük bir mutluluktur. Sivil toplum örgütlerinin en önemli görevi kentli olmayı sağlamaktır. Kentli olmak ne demektir? Engelliler için yollara yapılmış olan geçiş güzergâhına araçları park etmemektir. Eğer araçları park etmiyorsanız kentli oluyorsunuz. Yöre kültürlerini dernek bazında sürdürülebilir kılmak, oldukça zordur. Geniş coğrafyalardaki kültürleri, Kartal’da sergileyebilmemiz lazım  Yaylabeli Lorut Köyüne hayırlı olmasını diliyorum dedi.

Dernek Açılışına;Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün yanı sıra; (CHP)  Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi, (CHP) Kartal İlçe Yönetim kurulu üyeleri, (CHP) İstanbul İl Başkan yardımcılarından Özgür Nas,Baki Aydöner,(CHP) geçmiş dönem parti meclis üyesi Doç.Dr.Hüsnü Süslü, (CHP )istanbul İl Kadın Kolları Başkanı Yeşim Ağırman,Yüksek mimar Metin Ağırman,Kartal Belediye başkan Yardımcılarından,Hüseyin Tozkoparan,Gökhan Yüksel,Cengiz Türkmen,  (CHP) Kartal İlçe Kadın Koları başkanı Nejla Erdem ve yönetim kurulu üyeleri, İş adamı Ercan Güvenç,(CHP) Kartal İlçe Gençlik kolları başkanı Tolga Gökçe, Geçmiş dönem Bakanlarından Mustafa Kul,  Erzincan Yayla beli Lorut köyü derneği başkanı Cemal Çoban, Tiyatro ve sinema oyuncusu Ali Çoban,Kartal Belediyesi birim müdürleri,CHP Kartal belediye meclis üyelerinden Mustafa Yüksel, Yılmaz Tuncer,Yücel Süslü,Erzincan Yayla beli Lorut Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma derneği yönetimi ve Yayla beli köyü derneği üyeleri katıldı.

HABER FOTO;Nuray Yılmaz

 

 

 

Galeri
📆 24 Eylül 2018 Pazartesi 17:35   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR