MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Politika, Toplum » ERCAN GÜVENÇ;GELECEK KUŞAKLARA GURUR DUYACAKLARI BİR KARTAL BIRAKACAĞIZ”
ERCAN GÜVENÇ;GELECEK KUŞAKLARA GURUR DUYACAKLARI BİR KARTAL BIRAKACAĞIZ”

Cumhuriyet Halk partisi Kartal Belediye Başkan aday adayı iş adamı ,Sayın Ercan Güvenç,Adaylık açıklamasını CHP Kartal İlçe başkanlığında gerçekleştirdi.


Yoğun bir katılım eşliğinde gerçekleşen adaylık açıklamasında Ercan Güvenç sinevuzyon gösterimi eşliğinde, projelerini CHP partili üyelerle paylaştı.

Adaylık açıklamasında Kartal belediye başkan aday adaylarından Yüksel Çiftçi ve Oğuz Aykan Ercan Güvenç’i yalnız bırakmadı.
Güvenç yaptığı konuşmasında şunlara söyledi; 1964 Erzincan doğumluyum.36 yıldır Kartal’da yaşıyorum. Siyasete ilk olarak 1998’de Eski Başbakanlardan merhum Bülent Ecevit’in öğrencisi olarak başladım.
Sırası ile DSP İstanbul Milletvekili Adaylığı, Kartal İlçe Başkanı, İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Erzincan Milletvekili Adaylığı görevlerinde bulundum. 2009′ da Sayın Devlet Bahçeli’nin davetiyle iki yıl süreyle MHP MYK görevinde bulundum.
2011’de de CHP üyesi oldum.Diğer yandan Cem Vakfı Kurucu Üyesi olarak Kartal Şube Başkanlığı,15 yıl Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeliği yaptım. Cem Vakfı Danışma Kurulu Başkanlık görevim devam ediyor.


SEVGİYİ KARTAL’A EGEMEN KILACAĞIZ

Biz Mart ayından beri sahalardayız. Mahalle mahalle, sokak sokak dolaşıyor, ev ev kapıları çalıyoruz. Biz insana gerçekten dokunuyoruz! Biz gönülleri alıyoruz. Ülkesine ve milletine olan sevginin gücüyle Ankara’dan İstanbul’a yürüyen Genel Başkanımız Sn.Kemal Kılıçdaroğlu gibi biz de Kartal ve Kartal’lı yurttaşlara olan sevgimizden aldığımız güçle yürüyoruz. Her mahallede en az 100 haneye giriyoruz. Çok fazla birşey de demiyoruz onlara. Sevgimizi getirdik diyoruz.Bir de, yerel yönetimden beklentilerini, mahallerinde neyin olması yada neyin değişmesi gerektiğini soruyoruz. Eleştiri de olsa dinlediğinizde, sevgiyle tıkladığımız kapılardan sevgiyle uğurlanıyorsunuz. Bizler, bize oy verenler kadar oy vermeyenleri de dinleyebildiğimiz taktirde başarılı olacağız. Biz işte bunu yapıyoruz. Partimizin oylarını Kartal’da artıracağımıza inancımız tamdır. Biz tam bir Türkiye tablosu oluşturan kadromuzla her yere rahatlıkla gidebiliyoruz. İnanın her yerde sevgiyle karşılanıyoruz”

KARTAL’IN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜ OLACAĞIZ

Kartal’ın birleştirici gücü olarak Kartal’a sevgiyi egemen kılacağız diye yola çıktık. Bunu mutlaka başaracağız. Ayrımcılığın, ötekileştirmenin olmadığı bir Kartal yaratacağız. Halkın öncelikli sorunlarını onlarla tesbit edip çözüm üreteceğiz. İlçemizin ekonomik, sosyal ve kültürel alanlarda gelişimini sağlayacağız. İstihdam yaratacağız. 20 mahallede Kartal Tanzim Satış Marketleri kuracağız. Model Konut Siteleri üreteceğiz. Mavi ve Yeşil Projelerimizle Kartallı’nın nefes alabileceği alanlar oluşturacağız. Çiçek tohumu üreterek hem bütün konutları çiçeklendireceğiz hem de pazarlamasını gerçekleştireceğiz. Aile sigortasını uygulayacağız. Öğrenci evi ve yurt kuracağız. Güneş enerjisi kullanımını hem yaygınlaştıracağız hem de teşvik edeceğiz. Meydan sokak ve mahallerimizin daha güvenli olması için MOBESE kameralarını çoğaltacağız. Kadınların herhangi bir saatte rahatlıkla sokağa çıkma özgürlüğünü sağlayacağız. Sokak hayvanları için Avrupa standartlarında barınaklar oluşturacağız.diyerek sözlerini noktaladı.
Güvenç açıklamalarının ardından ekip arkadaşlarını tanıttı…Toplantı toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

Sayın Ercan Güvenç’e Başarılar dileriz..

Galeri
📆 19 Ekim 2018 Cuma 23:31   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR