MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Flaş, Genel, Manşet, Toplum » ENGİN NOYAN KAĞITHANELİLERLE BULUŞTU
ENGİN NOYAN KAĞITHANELİLERLE BULUŞTU

Araştırmacı yazar Engin Noyan, Hasbahçe Ramazan Etkinlikleri kapsamında, “Ehli Kur’an Olmak” adlı söyleşi gerçekleştirdi.


Kağıthane Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Hasbahçe Ramazan Etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Etkinlikler kapsamında, araştırmacı yazar Engin Noyan, Kağıthanelilerle bir araya geldi.


‘Ramazan’ denince akla, Kur’an, oruç, namaz ve Allah’a teslimiyet geldiğini belirten Noyan, Razaman’ı, ’11 Ay’ın Sultanı’ olarak kılan en büyük değerin Kur’an-ı Kerim’in bu ayda indirilmesi olduğunu söyledi.
Noyan, insanların yaşamlarını Kur’an ve sünnet ile iç içe sürdürmesi gerektiğini ifade ederek, “Sadece Ramazan’da değil, her gün, saat ve saniye Allah’a yakın olmalıyız. Bizleri bir Ramazan’a daha kavuşturduğu için O’na şükretmeliyiz. Gökleri ve yeri yaratan, rızkımızı veren, O’dur. Bizi bağışlayan ve koruyan da O’dur. Bizler de birer bilinçli kul olarak Allah’a şükretmeli ve bağışlaması için yalvarmalıyız” dedi.
Söyleşiyi takip eden Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin de öğrencilik yıllarında Engin Noyan’ı dinleme fırsatı yakaladığını hatırlatarak, bugün de Kağıthane’de kendisiyle bir araya geldikleri için mutlu olduğunu ifade etti.
Hasbahçe Ramazan Etkinlikleri’nin dolu dolu geçtiğine dikkati çeken Başkan Öztekin, tüm Kağıthaneliler’i iftarın hemen ardından alana davet etti.
Öztekin, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Serkan Cantürk ile birlikte Noyan’a teşekkür ederek çiçek takdim etti.

📆 15 Mayıs 2019 Çarşamba 22:09   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR