MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Büyükşehir, Flaş, Genel, Manşet, Toplum » Ekrem İmamoğlu,Herşey Çok Güzel Olacak!
Ekrem İmamoğlu,Herşey Çok Güzel Olacak!

Ekrem İmamoğlu’ndan YSK kararı sonrası açıklama

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü’nde halka hitap etti. “Israrla kucaklaşacağız” diyen İmamoğlu, ” Yarından itibaren her adımı sizinle paylaşacağım. Yarın sabah Ankara’ya gideceğim, CHP yöneticileriyle, genel başkanımla bulaşacağım. İttifak partilerimizle konuşacağım. Herkesle konuşacağız” diye konuştu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, gazetecilerin YSK’nın İstanbul seçimlerini iptal ve yenileme kararı aldığını sorması üzerine “Konuşacağız” demekle yetindi.  İmamoğlu daha sonra Beylikdüzü’nde vatandaşlara hitap etti. 

Ekrem İmamoğlu, YSK tarafından iptal edilen İstanbul seçimleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İmamoğlu’nun açıklamalarından satırbaşları:

Ben AK Partili hemşerilerimin de, MHP’li hemşerilerimin de oyunu istiyorum dedim. Bizim meydanlarımızda yuh yok, sevgi var. Onlar bizden çatışma isteyecek, kötü söz duymak isteyecek. Biz ısrarla bu milletin kavga etmesini istemeyen, bu milletin kucaklaşmasını isteyen insanlar olarak ısrarla kucaklaşacağız. Asla biz ne dedik, evet AK Partili, MHP’li, HDP’lilerin de oyunu istiyorum. Ben bütün siyasi partilere oy vermiş herkesin oyunu istiyorum, hem de yürekten. Yola çıktığımızda medya yanımızda yoktu, devletin hiçbir imkanı yanımızda yoktu. Bizim yanımızda siz vardınız, halk vardı. Bizim bu şehrin gönlü sevgiyle dolu çocukları vardı, hala  var. Gençleri vardı, büyüdükçe büyüdü. Bu şehirlerin kadınları, anneleri, teyzeleri, nineleri, amcaları vardı. Biz bu seçimi milyonlarca insanın alın teriyle kazandık. Alın terinin en büyük şahidi sizlersiniz, en büyük yol arkadaşımız sizlersiniz. Kazandığımız bu seçimi 31 Mart akşamı elimizden almaya çalıştılar, emeğimizi çalmaya çalıştılar, işbirlikçisi Anadolu Ajansı’nın utanmaz yöneticileri 12 saat bilgi paylaşamadılar.

“BELKİ CANINIZ SIKKIN AMA ASLA UMUDUNUZU YİTİRMEYİN”

Belki de yüzyılın medya rezilliğini yaşattılar bize. Bizim memleketimiz için kurulan Anadolu Ajansı’nı kendi çıkarlarına kullandılar. O gece ne yaptılar? Burada belki canınız sıkkın ama umudunuzu yitirmeyin biz buradayız, asla vazgeçmeyin. O gece demokrasimize ihanet etmek isteyenler gecenin bir vakti saat 10’da alelacele ‘3 bin oyla kazandık’ diye açıklama yaptılar. Tam bir komedi. Ben olsam yerinize kahkaha atarım. Vallahi gülün, bu adamların gülünecek hali var. Sizlerin kararlılığı sandıkların başında durmanız, ıslak imzalı bütün evraklarımızın yanımızda olması her anında sizi aydınlatmamızla inancımız bir kat daha arttı. Günün sonunda 31 Mart’tan sonra akıllarındaki tüm şeytanlıkları akıllandıkları tüm şaibeli işleri kendileri kazanamayınca gerekçe olarak ürettiler. Her ürettikleri gerekçe çürüdü. Hiçbirinde gerekçe tutturamadılar. Biz o akşam bu kadar kararlı olmasaydık hani söylediler ya, sabah günün kör vaktinde 31 Mart’ın bir gün sonrasında inanın ki çıkıp ‘atı alan Üsküdar’ı geçti’ diyeceklerdi, dedirtmedik.

📆 07 Mayıs 2019 Salı 00:06   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR