MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Kartal, Manşet, Toplum » Ebubekir Taşyürek’ten MHP Kartal İlçe Teşkilatına Ziyaret
Ebubekir Taşyürek’ten MHP Kartal İlçe Teşkilatına Ziyaret

AK Parti’nin MHP ile oluşturduğu Cumhur İttifakı çerçevesinde, AK Parti’nin adayının desteklenmesine karar verilen Kartal’da -seçim çalışmaları hız kazandı.

Geçtiğimiz hafta AK Parti Kartal İlçe Başkanı Gürkan Akyol ve Teşkilatının MHP İlçe Başkanlığını ziyareti sonrasında Pazar günüde AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Ebubekir Taşyürek ziyarette bulundu.

MHP İlçe Başkanı Metin Özüpek ve İlçe Teeşkilatının sıcak bir karşılama sergilediği ziyaret çok samimi sohbetler eşliğinde gerçekleşti. Her iki parti temsilcileri de, Cumhur ittifakının güç birliğiyle Kartal Belediyesinin mutlaka kazanılabileceği konusunda hemfikir olduklarını teyid ettiler. MHP ziyaretinin ardından Kartal Ülkü Ocağına gidilerek Ülkücü Gençlerle sohbet ettiler.

Taşyürek, “Kartal’da Cumhur İttifakı’nı zafere taşıyacağız”

AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Ebubekir Taşyürek, “Milliyetçi Hareket Partisi Kartal İlçe Teşkilatını ziyaret ederek, İlçe Başkanı Metin Özüpek ve yönetimindeki kıymetli kardeşlerimizle beraber Kartal’ımızın güzel geleceğini konuştuk. Ardından Ülkücü Gençliğin yetiştiği mukaddes mekan olan Kartal Ülkü Ocak’larını ziyaret ederek, Ocak Başkanı Ersin Uzunkaya ve yönetimindeki kıymetli kardeşlerimizle beraber Kartal’ımızın güzel geleceğini konuştuk.

“Kartal’da Cumhur İttifakı’nı zafere taşıyacağız” Kartal güzel olacak” dedi.

Özüpek, Taşyürek’in kazanması için var gücümüz ile çalışacağız!

MHP İlçe Başkanı Metin Özüpek, “Cumhur ittifakı kapsamında Ak Parti Kartal Belediye Başkan Adayımız Sayın Ebubekir Taşyürek ve muhterem heyeti ilçemizi ziyaret etti. Liderimiz Devlet Bahçeli beyin ve sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın Kartallılara emaneti olan Ebubekir Taşyürek’in kazanması için var gücümüz ile çalışacağız. Sefer bizden zafer Allah’tandır.

📆 21 Ocak 2019 Pazartesi 14:34   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR