MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Manşet » Ebubekir Taşyürek Ülkücülerin vefa yemeğine katıldı
Ebubekir Taşyürek Ülkücülerin vefa yemeğine katıldı

AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Ebubekir Taşyürek; MHP Kartal İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Vefa Yemeğinde, geçmişten bugüne kadar MHP’de görev yapan ülkücülerle buluştu.

Vatan ve millet sevdalısı ülkücüler ve AK Partililerin ortak adayı olarak yol yürümekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ebubekir Taşyürek; “Cumhur İttifakının ortaya koyduğu irade ve birliktelik bu milletin ve devletin yarınlarına sahip çıkma kararlılığıdır. Ben de bu yolda, büyüklerimin kardeşi küçüklerimin abisi olarak bir adım önde sizlerle birlikte çok çalışacağıma ve sizi mahcup etmeyeceğime söz veriyorum. Biz dünyevi bir makama talip değiliz, bizim derdimiz; Hakk’ın rızasını kazanmak için halka hizmet etmektir,” dedi.


Açıkladıkları 44 vizyon projenin Kartal’da geniş bir yankı uyandırdığını belirten Taşyürek; Kartal’ın kayıp on yılını telafi etmek için vizyon projeleri süratle hayata geçireceklerini söyledi.Soğanlık’ta Yazıcı Spor Kulübü’nün diploma törenine de katılan Ak Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Ebubekir Taşyürek; “Yarınlarımızı emanet edeceğimiz çocuklarımızı ve gençlerimizi sokaktan ve kötü alışkanlıklardan kurtaran bu kulüplerimize her zaman destek olacağız. Göreve geldiğimizde bir yol haritası belirleyerek, gerek amatör gerekse profesyonel spor kulüplerinin sorunlarını kendimize dert edeceğiz” dedi. 


Soğanlık esnafını da ziyaret eden Ebubekir Taşyürek; esnafın sorunlarını ve taleplerini dinledi. Kartal’da ticaretin artması için projeler geliştirecekleri müjdesini veren Taşyürek’e esnaf ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.Ek alanı

📆 04 Mart 2019 Pazartesi 00:15   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR