MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Alt Manşet, Çekmeköy, Genel, Manşet, Toplum » Dünyagöz Sultanbeyli ile ÇEKMÜDER hizmet protokolü imzaladı
Dünyagöz Sultanbeyli ile ÇEKMÜDER hizmet protokolü imzaladı

 

Açıldığı günden beri Sultanbeyli ve çevre ilçelere kaliteli sağlık hizmeti veren ve göz hastalıklarına çözüm getiren Dünyagöz Sultanbeyli, çevre ilçelerdeki sivil toplum kuruluşları ile hizmet protokolü imzalamaya başladı.

Kısa adı ÇEKMÜDER olan Çekmeköy Müteahhitler ve İşadamları Derneği , Dünyagöz Sultanbeyli hizmet protokolü imzaladı.

 

ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen, Yönetim Kurulu Üyeleri Fahrettin Kaçamer ve Erdoğan Bolelli, Dünyagöz Hastanesi Anadolu Yakası Direktörü Özlem Uysal ve İş Geliştirme Uzmanı Elif Uzun’un hazır bulunduğu protokolde karşılıklı imzalar atıldı.

 

Dünyagöz Sultanbeyli ev sahipliğinde gerçekleşen imza töreniyle, ÇEKMÜDER üyeleri, kurulduğu günden bu yana Sultanbeyli ve çevre ilçelerin göz sağlığına ilişkin problemlerine çözümler üreten Dünyagöz Sultanbeyli’nin hizmetlerinden faydalanacak.

 

ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen “Göz sağlığı önemli bir konu, üyelerimizin bu tür hizmetlerden faydalanmalarını sağlamaya çalışıyoruz. ÇEKMÜDER konusunda bir marka olmaya devam  ediyor. Biz üyelerimizin faydalanacağı güzel projelere imza atmaya devam edeceğiz.”  şeklinde konuştu.

 

Dünyagöz Hastanesi Anadolu Yakası Direktörü Özlem Uysal’da “ÇEKMÜDER gibi önemli bir kuruluşumuzla hizmet anlaşması yapmaktan bizde mutlu olduk.  Kurum ve kuruluşlarımıza en iyi hizmeti en uygun şekilde vermeye Dünyagöz Sultanbeyli olarak devam edeceğiz” dedi

Galeri
📆 28 Ağustos 2017 Pazartesi 12:04   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR