MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Dudullu, Flaş, Genel, Manşet, Toplum » DUDULLU DA NEFES ALMAK İÇİN GİDİLECEK CENNET KÖŞESİ
DUDULLU DA NEFES ALMAK İÇİN GİDİLECEK CENNET KÖŞESİ

Ailenizle birlikte kaçamak yapmak için en ideal ortamı sunan Ziya Şark Sofrası Dudullu Tesisleri siz değerli müşterilerine hizmet vermek için bekliyor.

Zengin menüsü, kaliteli sunumu, güler yüzlü personeli, hijyenik ortamı ve uygun fiyatları ile sizlere hizmet vermeye aday olan Ziya Şark Sofrası Dudullu Tesislerinde İstanbul’u ayaklarınızın altına seren manzarası ile gönüllerde taht kurmak için müşterilerini bekliyor.

Anadolu Yakasının gözde mekânları arasına girmek için aday olan bu mekân çocuklarınızla birlikte hayvan sevgisini pekiştirmek ve orman alanında yürüyüş yaparak kaliteli bir gün geçirmenizi sağlayacak ortamı ile sizlere hizmet etmek için bekliyor. Doğal yaşam alanları, çocuk oyun parkları, düğün, nişan, mezuniyet, doğum günleri ve kokteylleriniz için ideal bir ortam olması, gün boyu serpme kahvaltı ve Pazar günleri 160 çeşit açık büfe kahvaltısı ile her zaman tercih edilebilecek. Gençlerin temiz havada nargile içerek müzik dinletisi eşliğinde manzara keyfini çıkarabileceği nezih bir mekân.

Bizler Kartal Gazeteciler Derneği olarak ziyaret ettiğimiz bu nezih mekânda karşılaştığımız doğa harikalarını siz değerli okuyucularımıza fotoğrafları ile sunmaktan gurur duyuyoruz. Bu tarz mekânları ziyaret ederek siz değerli okuyucularımızı her zaman bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Bizleri burada misafir ederek ağırlayan Ziya Şark Sofrası Sahibi Ömer Kara, İşletme Müdürü İsa Gümüş ve Muhasebe Müdürü Ali Duru’ya çok teşekkür ediyoruz.

Galeri
📆 12 Haziran 2019 Çarşamba 17:56   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR