MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet, Toplum » ”Doğu Karadenizliler İftarda Buluştu”
”Doğu Karadenizliler İftarda Buluştu”

Doğu Karadenizliler Derneği’nde Geleneksel İftar

Kartallı Doğu Karadenizliler Derneği’nin geleneksel iftar yemeği dernek lokalinde gerçekleşti. Dernek Başkanı Necmi Kurt, ve yönetimi iftar programına tam kadro katıldılar.

Doğu Karadenizliler Dernek Başkanı Necmi Kurt tüm misafirleriyle yakından ilgilendi.
Programda kısa bir konuşma yapan Dernek Başkanı Necmi Kurt, birlik ve beraberliğin ne kadar önemli olduğuna vurgu yaparken tüm katılımcılara da teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

İftar programına Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi, Kartal Belediye Başkan Op.Dr Altınoköz, Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Kadın Kolları Başkanı Nejla Erdem ve Yönetim kurulu üyeleri, Kartal Belediye Başkan Yardımcılarından Mustafa Fehmi Okay, Hüseyin Tozkoparan, Kartal Belediye Meclis Üyelerinden Önder Turmuş, Yılmaz Tuncer, Cumhuriyet Halk Partisi geçmiş dönem Parti Meclis üyesi Doç.Dr.Hüsnü,Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Gürkan Akyol, İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı Bünyamin Balta, Saadet partisi Kartal İlçe Başkanı Fehim Ayan,Mali Muşavir Erol Altınoğlu, Elazığlılar Derneği başkanı Ömer içmeli, Kartal Belediye Karyapsan Yönetim kurulu başkanı Mustafa Yüksel, Doğu Karadenizli vatandaşlar katıldı..
Gerçekleşen iftar sonrasında misafirler çaylar eşliğinde sohbetler etti.

Galeri
📆 07 Haziran 2018 Perşembe 00:36   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR