MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » DENİZ MANZARALI KARTA’LİMA’ BALIKÇISI KARTAL’DA HİZMETİNİZDE
DENİZ MANZARALI KARTA’LİMA’ BALIKÇISI KARTAL’DA HİZMETİNİZDE
Yeni adıyla hizmet vermeye başlayan Kartalima Balık Restaurant’ın İşletme Sahibi Baran Akar, 21 Eylül’de yapacakları açılış öncesi basın mensuplarını Kartal Sahil’da bulunan Balıkçılar Çarşısı içerisinde hizmet vermeye devam eden Kartalima’da ağırladı.   
2018 Yılı balık sezonunun açılması ile birlikte sektörde Kartal Balıkçılar Çarşısında 20 Yıllık deneyime sahip olan ve Dicle Fırat Balık Restaurant olarak faaliyet gösteren işletme geçtiğimiz ay yeni konsept ve işletmecilik anlayışı ile aynı yerinde yeni adıyla Kartalima adıyla Balık Restaurant ve canlı balık çeşitleri  ile faaliyetlerine devam ediyor.
İşletme Sahibi Baran Akar;”Yeni devir aldığımız işletmemizde aynı aşçı kadrosu ve 25 personelimiz ile hizmet veriyoruz. İşletmecilik anlayışımıza yenisini ekleyerek müşterilerimizin açık mutfağımızı yerinde görmesini ve günlük taze balık çeşitlerimizi müşterilerimizin memnuniyetini ve beğenisine sunuyoruz. Müşterilerimizin Adalar manzarası eşliğinde lezzet, kaliteli hizmetin yanında kendimize özgü görselligimiz ile halkımıza hizmet vermekten son derece mutluyuz. Balık sezonu ile birlikte yeni işletmecilik anlayışımızı halkımıza daha iyi anlatmak amacıyla geçtiğimiz hafta yaklaşık 30 tona yakın hamsiyi kilosu 1 liradan halkımıza verdik ve bu anlamda halkımıza sürpriz hizmetlerimiz devam edecektir. Bu vesileyle siz değerli basın mensuplarımızı açılış öncesinde ağırlamak ve balık, meze, salata ve tatlı çeşitlerimizi yerinde görerek tatmanızı ve Kartalima Balık  Restaurant’ı yerinde görmeyi ve incelemenizi istedim. Katılım sağladığınız için hepinize teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Levrek, Çupra, Tekir, Barbunya, Karides,Kırlangıç,Kalamar, İstavrit, Hamsi ve Sardalya gibi bir çok balık çeşidi ile hizmet veren Kartalima; Balık Izgara, buğlama ve tava’da kızartma çeşitlerinin dışında 20 çeşit günlük hazırlanan mezelerinin yanı sıra zengin menüsüyle ve alkolsüz ortamıyla müşterine hizmet veriyor. 

Basın mensuplarıyla yakından ilgilenen Akar, basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Basın mensupları aracılığıyla 21 Eylül’de yapılacak açılış töreni programına herkesi davet etti.
📆 12 Eylül 2018 Çarşamba 21:38   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR