MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Manşet, Pendik, Toplum » Demokrasi Nöbeti Coşkusu
Demokrasi Nöbeti Coşkusu

Gazipaşa Meydanında demokrasi nöbeti  coşkuyla devam ediyor.  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Pendik Kaymakamı Osman Tunç, milletvekilleri Ravza Kavakçı ve Osman Boyraz,  Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin  meydanı dolduran Pendiklilerle buluştu.

 

Silahını halkın üzerine doğrultanlara karşı en güzel cevabı milletin verdiğini belirten Pendik Kaymakamı Osman Tunç, “Sağcısı solcusu, Türkü Kürdü, zengini fakiri, hayatı çok farklı şekillerde yaşan herkes ellerinde sadece Türk Bayrağı taşıyarak burada yana yana. Büyük bir acı yaşadık ama her işin sonunda bir hayır vardır. Bu olayla birliğimizi beraberliğimizi güçlendirerek çok güzel bir Türkiye tablosu ortaya koyduk. Yaralılarımız, şehitlerimiz var. Vatanı, bayrağı, onurları için yollara düşerek silahlarını üstlerine doğrultanlara karşı büyük bir imanla ülkeyi teslim etmediler.  Siyasi irade, Cumhurbaşkanımız ve halk  büyük bir dayanışma gösterdi. Darbeler toprağa gömülmüştür, artık belini doğrultamayacak. Artık silahını bir daha halkın üzerine doğrultamayacak. Siz onlara en güzel cevabı verdiniz. “ dedi.

Erol Kaya: “Millet ne isterse o olacak”

Torunu Muhammed Erol ile birlikte geldiği meydanda Pendiklilere hitap eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya,  hainlerin yaptığı bu ihanetin asla unutulmayacağını belirterek, şunları söyledi: “Asker kıyafeti girmiş bir takım hainler bu ülkeyi karanlık bir noktaya götürmek istediler. Pensilvanya’dan  bir alçağın talimatı, buna vatan hainlerinin de uymasıyla 15 Temmuz’da kalkışma başlatıldı. Ancak bu topluluğun  başında şapkasını alıp giden değil, Recep Tayyip Erdoğan gibi  dik duran bir lideri vardı.  Allah sizden razı olsun, buna izin vermediniz. Bundan sonra sizin istemediğiniz hiçbir şey  olmayacak. Siz ne isterseniz o olacak. Vatan hainlerinin tasfiyesi için üzerimize düşen ne ise onu yapacağız. Bu vatana ihanet edenlerin yanına kalmayacak. Biz bu ülkenin geleceğinin emin olmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.

Ravza Kavakçı: “Birliğimizi bozmak isteyenlere karşı dikkatli olalım”

İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan da bütün ülkede birlik beraberlik içinde olunduğunu  belirterek,  “Bu hain girişime karşı sizin kazandığınız zaferi kutlarken arada nifak tohumu serpmek isteyenlere karşı dikkatli olalım. Hepimiz kardeşiz. Bir ayrım yok ama kardeşliğimize zeval getirmek isteyenler olacaktır. Birbirimizin kılık kıyafeti, inancı hatta inançsızlığı ile ilgilenmeden birbirimize kenetlenelim”  dedi.

Başkan Şahin: “Memleketimizde gözü olanlardan korkmuyoruz”

Her gece Gazipaşa meydanında vatandaşlarla buluşmaya devam eden Başkan Şahin, meydanlarda gerektiği kadar nöbete devam edileceğini belirterek, “Milletimiz eski ihtişamlı dönemlerine dönecek o ruhu yeniden yakaladı. Bizim Amerika’dan da memleketimizde gözü olan diğer ülkelerden de korkumuz yok” dedi.

İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Celal Erdoğan  ve AK Parti Pendik İlçe Başkanı Rüstem Kabil de Pendiklilere hitap ederek, demokrasiye sahip çıktıkları için teşekkür edip “Meydanları doldurmaya devam edelim” çağrısını tekrarladılar.

📆 26 Temmuz 2016 Salı 12:33   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR