MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Gençlik, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » DELİ SEYİT 2 FLAKKA FİLMİNE MUHTEŞEM GALA
DELİ SEYİT 2 FLAKKA FİLMİNE MUHTEŞEM GALA

Yıldız Film ve Aydın Kaya’nın yapımcılığını üstlendiği Deli Seyit 2 Flakka filminin galası 21 Ekim 2018 Pazar Günü Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezinde yapıldı.

Bir çok sanat severin ilgi gösterdiği film konusu ile toplumsal bir yaraya parmak basıyor. Özellikle gençlerimizi hedef alan uyuşturucu belasını konu eden filmde henüz Türkiye’ye girmemiş olan ama Dünya üzerinde bir çok gencin hayatını karartan Flakka isimli uyuşturucu maddenin de ne kadar zararlı olduğunu gözler önüne seriyor…

 

Başrollerini Gökmen Yıldızın oynadığı filmin galasına Kartal Kaymakam’ı Abdullah Demir,Kartal İlçe Emniyet Müdürü Oğuz Kaan’ında katıldığı gösterime katılanlar arasında Kartal Belediye Başkan aday adaylarından Doç.Dr.Hüsnü Süslü,Ak parti Kartal Belediyesi Meclis üyesi Haydar Göksoy,İş adamı Erdoğan Güneşer,Kamberağalılar Derneği Başkan’ı Atilla Kayai Kartal Eğtm ve Arşt Hastanesi Doktorlarından Hematolog Dr. Güven Yılmaz,Uzak doğu sporları hocası Muammer Kaya,İş adamı Hasan Göktaş,Abdullah Açık,Kartal’lı Genç fenerbahçeliler Derneği Başkan’ı Enes Taha Aday,Sanatçı Fulya Koç,Sanatçı Ali Kaya,basın mensupları ve bir çok sanatsever katıldı.


Kartal Kaymakam’ı Abdullah Demir,Kartal İlçe Emniyet Müdürü Oğuz Kaan yaptıkları konuşmalarında uyuşturucunun zararlarından ve mücadelesinden bahsettiler.

Film’e ve galaya katkıda bulunan sanat severlere plaketleri takdim edildi. Plaket alan davetliler arasında Kartal Kaymakam’ı Abdullah Demir,Kartal İlçe Emniyet Müdürü Oğuz Kaan,Kartal Ak Parti Meclis Üsyesi Haydar Göksoy, Kartal Belediye Başkan aday adayı Doç.Dr Hüsnü Süslü, Kamberağalılar Derneği Başkan’ı İş adamı Atilla Kaya, Doğuş Tv’nin Sahibi Nergis Süslü, İşadamı Aydın Kaya ve Ünal Taşlık vardı.

Filmin Başrol oyuncusu Gökmen Yıldız’ın nezdinde Film’e emeği geçen herkese teşekkür eder çıktıkları bu yolda başarılar dileriz.

İstanbul 34 gazetesi

Galeri
📆 22 Ekim 2018 Pazartesi 01:29   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR